Mä rakastan tehdä töitä somessa ja somen parissa. On ihanaa kirjoittaa ja höpistä. Olla monella tavalla kiinni ajassa työn kautta.

Tässä työssä on kuitenkin - kuten monessa muussakin työssä - omat varjopuolensa. Ja jos niistä yrittää puhua, ihan ilman martyyrin viittaakin, saa usein vaan pahemman sopan aikaiseksi. Sanotaan, että "itsepä olet työsi valinnut" tai kutsutaan niin rumilla nimillä, ettei niitä viitsi edes kirjoittaa. 

Me silti, tai ehkä juuri siksi, haluttiin tonkia Emmin kanssa tätä aihetta meidän podcastissa. Puhutiin somen paskamyrskyistä ja siitä, miltä tuntuu olla tuolla myrskyn silmässä. Siis ihan oikeasti tuntuu. Ihmisenä. 

Kuuntele Nuorgam&Pentikäinen -podcastin kolmas jakso täältä. Jakson nimi: "Mitä kaikkea somevaikuttajan täytyy sietää?

Kivaa alkavaa viikkoa! Kuva meidän äänitys"studiosta"!

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat