unspecified1
unspecified1
unspecified4
unspecified4
unspecified2
unspecified2
unspecified3
unspecified3

 

unspecified6
unspecified6
unspecified5
unspecified5

Mainio julkaisee ensi maanantain (15.8) syysmallistonsa ensimmäisen osan. Outi Mäkisen  suunnittelema Out of Tomorrow -nimeä kantava mallisto on saanut inspiraationsa kuvioista ja jäljistä, joita syntyy kynällä paperille, liidulla taululle ja maalisudilla kankaalle. "Artist of Tomorrow -malliston värit voi löytää skandinaavisesta luonnosta silloin, kun syksy on juuri muuttumassa talveksi ja hengitys huuruaa."

Mainiota mallistosta on muuten se, että naisten ja lastenvaatteiden lisäksi syksymallistosta löytyy myös miesten vaatteita ja Yli-Ullavassa valmistettuja merinovillapipoja.

Mitkäs fibat teille tuli syksyn Mainioin ekasta erästä? Voi olla, ettei F suoranaisesti rakasta tuota harmaan ja valkoisen liittoa, mutta mua itseäni kiinnostaa tämän syksyn Mainio naisten puolelta enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tunika tosin näyttää olevan samaa mallia kuin ennen.

-Karoliina-

 

Kommentit (12)

Jenna
15/12 | 

Noi mintunvihreät legut on ihanat! Taitaa tulla äidille ja tyttärelle niistä samistelu vaate...

Jenni
17/12 | 

Näyttää ihanalle, varsinkin nuo naisten leggarit<3

19/12 | 

Siis ihanat! (Taas)
Jo useamman vuoden Mainioita diggailleena olen vähän jopa harmissani siitä, että näistä on tullut niin suosittuja.

pöllö
21/12 | 

Hei osaatko sanoa esim. Aikuisten tunikan ja leggareiden koosta? Onko väljää, normaalia vai naftia mitoitusta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat