P2150015
P2150015
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin teiltä viime kuussa, millaisista asioista huomaatte, että ikää kertyy mittariin. Itsellenihän nämä ikäpohdinnat ovat nyt ajankohtaisia, koska ensi kuussa täytän täysiä kymmeniä, 30 vuotta.

Kerroinkin teille, että alan kartoittaa erilaisia ikääntymiseen liittyviä ennaltaehkäisykeinoja ja hyvinvointivinkkejä. Ja koska hammaslääkärikäyntini yhteydessä meille tuli puhetta myös hampaindevalkaisusta, päätin, että hampaat saavatkin olla ensimmäinen osanen, joka saa kokea anti age -käsittelyn.

Me Suomessa taidamme olla sellaisia järkevän hammashoidon kannattajia. Yleinen terveynhoito pitää huolen, että kaikilla olisi terve suu, mutta mihinkään kikkailuihin tai megavalkaisuihin harva lähtee mukaan. Olen itsekin joskus ajatellut, että hampaidenvalkaisu on sellaista jenkkihömppää. Väkisinkin on tullut mieleen, että valkaisutuloksesta tulee helposti överikirkas, kuten Rossilla Friendseissä.

Kuitenkin, kun juttelin Ebeling Hammaslääkäärit -hammaslääkäriaseman Sakarin kanssa valkaisusta, aloin innostua aiheesta. 23 vuotta kestänyt kahvittelukauteni, ja ikä ovat tummentaneet hampaitani jo sen verran, että  ihan rehellisesti turhamaisista syistä, valkaisu alkoi houkuttaa. Samalla aloin tarkkailla ihmisten hampaita ja niiden väriä tarkemmin. Ja huomasin, että valkeat hampaat kyllä tekivät monen olemuksesta raikkaan ja nuorekkaan.

Minun hampaidenvalkaisuni tehtiin Ebeling-asemalla hammaslääkärin ja suuhygienistin yhteistoimesta. Hammaskiveni oli poistettu jo aikaisemmin, joten varsinaisella valkaisukerralla keskityttiin vain valkaisuun. Ensin ikeniini levitettin aine, joka kovettui ikenieni suojaksi. Sen jälkeen hampaideni pintaan leviettiinkin jo valkaisuaine. Moni varoitteli, että toimenpide on todella epämiellyttävä ja vihlova, mutta minun kokemukseni oli päinvastainen. Vaikka näytänkin noissa kuvissa aika hurjalle, ei toimepide tuntunut missään. Se 20 minuuttia, joka minun tuli pitää valkaisuainetta suussani, meni pötkötellessä, somettaessa ja sähköposteihin vastataten. Ei vihlonnasta tietoakaan!

Toimenpiteen lopuksi valkaisuaine ja iensuoja poistettiin, ja peilistä katsoi valkoinen hymy. Tosin vähän lörähtänyt sellainen, koska valkaisun jälkeen minulta paikattiin vielä kaksi reikää, eikä puudutuksen jälkeen kasvolihakset tahtoneet oikein totella.

ehammas
ehammas

hampaat1
hampaat1

Valkaisun jälkeen hampaat olivat pari päivää hieman laikukkaat, mutta väri tasaantui tasaiseksi jo muutaman päivän aikana. Koska hampaiden pinta valkaisussa ikäänkuin avautui, piti kahvia ja muita värjääviä tuotteita vältellä puolisen viikkoa. Aamukahvista luopuminen, vaikkakin vain pariksi päiväksi, oli kyllä kauheinta tässä projektissa ;)

Kotiin mukaani sain vielä omien hampaideni mukaan tehdyt muotit, sekä valkaisuainetuubin, jota käyttämättä voin itse tehostaa hampaideni vaaleutta. Kotitahna on kuitenkin vain 6% valkaisuainetta, kun taas hammaslääkärissä käytetty on peräti 40-prosenttista.

Olen ollut hirveän tyytyväinen uuteen hymyyni. Mielestäni tulos ei ollut luonnoton tai liian valkoinen, mutta eron entiseen kyllä huomaa. Valkoiset hampaat ovat lisänneet intoani pitää hampaistani vieläkin parempaa huolto. Nyt ei ole tullut lipsuttua lankailuistakaan! Jospa ei tarvitsisi enää jatkossa paikkaillakaan.

Ebelingin lääkäriveljekset Sakari ja Erkki tarjoavat myös teille blogin lukijoille  hammastarkastustarjouksia. Ja peräti kolme kappaletta!  Mainitsemalla ajanvarauksen yhteydessä koodin "KOLMISTAAN", saat:

  1. hammastarkastuksen ja kokoleuan röntgenkuvan kela-korvauksen jälkeen 39 eurolla (norm. 99,5e).
  2. 3D-tulostimella valmistetut esteettiset ja kestävät kruunut, laminaatit ja paikat valmiina samana päivänä 399e/kpl (norm. 650e)
  3. Ja sitten vielä sama käsittely, joka tehtiin minulle: Tehovalkaisu vastaantotolla 249e (norm. 350e) Lisäksi tuloksen ylläpitoon yksilöllinen kotivalkaisulusikka valkaisuaineella 99e! (norm. 200e)  Tarjousaika umpeutui 31.12.2015. 

Ajan voi varata kätevästi täältä.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kivoja hammaslääkärihetkiä! Ihan oikeasti, ne voivat myös olla kivoja :)

-Karoliina-

* Hammashoito toteutettu yhteistyössä Ebeling Hammaslääkärit -hammaslääkäriaseman ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Ebeling hammaslääkärit // 010 3233963 // toimisto@ehammas.fi


 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (10)

annika
11/10 | 

Hei! Kiitos mukavasta blogistasi! Nyt oli pakko kirjoittaa sinulle että mikähän mahtaa olla toi huulipuna? Sävy näyttää tosi kivalta sulla, mahtaiskohan olla myös ok mulla :D

lasikyynel
12/10 | 

Mikä paita sulla on päällä? :) Näyttää kivalta! Mua on alkanut hirveästi kiehtomaan tää hyvän mielen vaatekaappi -filosofia. Ois kiva kuulla ja nähdä miten sun projekti etenee. Mitä vaatekaappi sisältää ja mitkä on sun ihan ehdottomia lempparivaatteita. Samoin vinkkaukset laadukkaista vaatteista ois todella tervetulleita.

Sanna
13/10 | 

Wow! Ja hinnat on todella kilpailukykyiset! Ja noi miehet, noi miehet.....

Laura
14/10 | 

Täsmälleen samat ajatukset hinnoista ja miehistä! Noin komeiden miesten takia hammaslääkärissä käynti voisi olla jopa kivaa :)

Riikka
15/10 | 

joo kivan on näkösetkin... lääkärit :D

Kolmistaan-Karoliina
16/10 | 

Kiitti, ihana kuulla :)

Huulipuna on MakeUpStoren sävy Gate (sheer). Väri on ihan ehdottomasti paras kesällä, vähän päivettyneen ihon parina!

Kolmistaan-Karoliina
17/10 | 

Kiva kun otit Hyvän mielen vaatekaapin puheeksi. Asiasta tulossa postaksia lähiviikkoina :)

Tämä paita on Monkin alesta, 10e. Ja yksi lempparipaidoistani tällä hetkellä.

Kolmistaan-Karoliina
18/10 | 

Sanna ja Laura. Mitä tuohon nyt sanoisi. Kyllä ja KYLLÄ ;)

Marianne
20/10 | 

Oliko tarjouksissa joku aika kauan ne on voimassa? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat