Tähän alkavaan viikonloppuun oli varattu mummo ja pappa hoitajiksi jo tammikuussa. Ensin peruuntui Tammerfest, nyt luultavasti myös meidän ystäväporukan varjofest, sekä A:n ja mun eka viikonloppu ilman lapsia sitten lokakuun 2019.

Oh well. Sellaistahan tämä lapsiperhe-elämä on. Tyttöjen flunssan alkaessa vähän harmitti, nyt en osaa miettiä muuta kuin sitä, että saadaanhan tytöt pian Sairaalasta kotiin. Ja saadaanhan heille ennen kaikkea normaali olo. Pienet murut kun ovat kovasti räkäisiä ja kuumeisia.

Tämä yö nukutaan miehen ja vauvojen kanssa TAYSissä. Mitä suurimmaksi onneksemme mun vanhemmat oli juuri tänään Tampereella, joten pystyivät ottamaan kopin esikoisesta. 

Sellaista. Elämä. 

-Karoliina-

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat