Heippa,

ja hyvää ystävänpäivää!

siskot 1
siskot 1

Vaikka kannatan kaikkia turhiakin juhlia (koska elämässä täytyy aina tilaisuuden tullen juhlia), en tänäKÄÄN ystävänpäivänä ole muistanut lähettä kortteja tai leipoa muruilleni sydänleivoksia. Olen tämmöisissä muistamisjutuissa vähän huono.

Ajattelin kuitenkin kertoa teille elämäni parhaista ystävistä, mun ihanista pikkusiskoistani Henriikasta ja Auroorasta.

siskot 3

Minä olen meistä vanhin. Henriikka eli Hipu on minua kolme vuotta nuorempi, ja Auroora eli Roosa taas Hipua kolme vuotta nuorempi.

siskot 2

Vaikka olen sosiaalinen ihminen, ja kaveriporukkani on aika laaja, en ole ollut ehkä koskaan kovinkaan hyvä ystävystymään sillä tavalla oikein syvällisesti. Ei sillä, etteikö minulla tieytysti muutamia hyviä ystäviä olisi aina ollut , mutta mitään megapossea en ole koskaan nähnyt tarpeelliseksi kerätä. Ja luulenpa, että se johtuu siitä, että minulla on ollut tuplavarmistus aina siskoista takanani! Bestikset kotona, aika kätsyä.

Luonnollisesti kukaan meistä ei enää asu lapsuudenkodissamme Hankasalmella, ja itse asiassa emme asu edes toistemme kanssa samassa kaupungissa nykyisin. Silti kun tulemma yhteen, vaikka äitin ja isin luokse, on meininki hetkessä samanlaista kuin aina ennenkin. Kikatuttaa siis aika paljon! Ja heitetään sisäpiiri läpsykää ja kiusataan toisiamme. Aika perus!

siskot 5

Vaikka mekin olemme joskus riidelleet (vaikka en nyt kyllä edes oikeasti muista milloin viimeksi),ei sisaruskateus ole koskaan kuulunut meidän repertuaariimme. Oikeasti uskonkin, että jos vanhemmat kohtelevat lapsiaan tasapuolisesti, ihan niin kuin meillä on ihan aina kohdeltu, en usko, että on syytä kateuteen. Vai onko? Oletteko kanssani samaa mieltä?

siskot 4

Kun aloin odottaa Neiti-F:ää,tajusin, että minulla onkin jo vähän treeniä ylihuolehtimisesta ja rakkaimpansa puolustamisesta tilanteessa kuin tilanteessa. Semmosta on olla nimittäin myös isosisko!

siskot 7

Ihanaa ystävänpäivää siis siskot ja muut <3 Olkoon päivänne onnellinen! Me vietämme Neiti-F:n kanssa kotipäivää, kuume on iskenyt taas kerran pikku termiittiin...Pahoitteluni tämän postauksen tankerosuomesta:i-Pad on ihana laite, mutta ei oikein sovellu tämän blogialustan pariksi. Tökkii, tökkii...

-Karkki-

Kuvat:

Sallisen perhearkisto

 

 

 

 

Ihanaa ystävänpäivää siskot ja kaikki muut tyypit <3

 

Kommentit (2)

äiti
1/2 | 

Voi ei!
Lapseni melkein ilkosillaan netin sivustoilla! :):)
Onnellista ystävänpäivää teille rakkaat tyttäret ja ennenkaikkea mummon ja papan pieni kultamurunen neiti-F!

Karoliina Sallinen
2/2 | 

Kiitos samoin, mama <3 Neiti-F:ltä kuumeisia pusuja mummolle ja papalle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat