IMG_20190104_161927.jpg
IMG_20190104_161927.jpg

Vitsi miten kiva viikko (ainakin tähän mennessä) takana. Uuden vuoden bileettömien bileiden jälkeen on ehditty viettää sushi-ilta tuttavaperheen kanssa ja vetää seinälle vuoden 2019 kalenteri täytteineen. Mä matkustin torstaina Hesaan yhden yön reissulla. Mä olin yhdessä lehtihaastattelussa, josta voin myöhemmin kertoa enemmän ja siihen liittyi aika pitkät kuvaukset ja toisella tapaa pitkä haastattelu. Itse asiassa koko homma oli jaettu kahdelle päivälle, joten prosessi oli yllättävän laaja.

Lehtijutun lisäksi mä vierailin Tabu – sensuroimatonta puhetta työelämästä -podcastissa, yövyin ystävällä ja tapasin illan, pitsan ja viinin merkeissä muitakin ystäviä. Toisin sanoen vietin oikein tehokkaan pari päivää niin töiden kuin ystävyyssuhteidenkin parissa.

Kun sitten eilen matkasin junalla takaisin Tampereelle, olo oli ihana. Oli niin kiva päästä kotiin ja purkaa laukut. Mutta samalla olo oli kepeä. Joskus on tosi hyvä käydä vähän tuulettumassa ja elää vuorokausi ihan vain ilman perhevelvoitteita. Mietin, miten oltiin istuttu ystävän kanssa torstai-iltana yöpuvuissa, rillit päässä, villasukissa viltin alla ja katseltiin kalliolaisessa kerrostaloasunnossa Sinkkuelämää.  Olo oli ollut nimittäin vähän samalainen kuin silloin joskus. Kauan sitten. 

Tänään suunnitelmissa on äiti-tytär -päivä ja rentoa oloa. I-ha-naa sekin! Kuva torstain kuvauksista. Meren rannalta, KARMEASSA tuulessa. Voin sanoa, ettei koskaan ole palellut noin.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat