Asu: silkkipaita, farkut ja korolliset kangaskengät

Merkki: silkkipaita, Zara // farkut, NEUW Denim* // kengät, H&M

Hankintapaikka: paidan olen ostanut monen monta vuotta sitten Helsingin Zarasta. Farkut olen saanut NEUWlta suoraan ja kengät ostanut Helsingin Forumin Henkalta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Nämä on mun lempifarkut ja vielä NEUWn sisällä lempparimalli, joten käytän farkkuja tilanteessa kuin tilanteessa. Kengät ostin mun Ivana-mekkojen kaveriksi, koska tuntui sille, että sellaisten tyttömäisten rimpsuloiden kanssa ei käy mitkä tahansa korot tai nilkkurit. Silkkipaidan ostin ”minun tulee pukeutua aikuisesti -vaiheessani”. Olen pitänyt sitä työtapaamisissa ja joskus illanvietossa.

Hankinnan kannattavuus: Farkut on täysi kymppi, se on selvä. Kenkien laatu ei ole paras mahdollinen ja Henkka ostopaikkana ei myöskään ihan paras. Ne kuitenkin ajavat asiansa ja ovat se vaihtoehto, jonka puen Ivanoiden kanssa, kun Martensit ei käy. Silkkipaita on kaunis ja hauska, mutta en pidä sitä usein. Siinä mielessä ei ehkä kovin kannattava ostos.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu

Lokaatio: Sandro Ratina

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat