P7054142.JPG
P7054142.JPG

P7054145.JPG
P7054145.JPG

P7054154.JPG
P7054154.JPG

F:n huone on ollut tässä jo vähän aikaa siinä tilassa, että aina on ahdistanut, kun olen kurkannut ovesta sisään. Täynnä leikkimättömiä leluja, seinät tuhruiset liimatuista ja alas revenneistä julisteista.

Viime viikolla suoritettu suuroperaatio, eli lelulaatikoiden konmaritus kuitenkin antoi lisäpotkua myös huoneen muun ilmeen kohentamiselle. Pesimme seinät ja annoin F:n valita netistä huoneeseensa uudet julisteet (vielä postissa).

Yksi seinä näytti pesun jälkeen edelleen vähän nuhjuiselta. Tai ainakin tyhjältä. Pienen huoneen korkea seinä tarvitsi selvästi vähän potkua ja väriä. Varsinkin, kun joulukuussa seinälle tapahtui pieni isku. Olin parin päivän työreissussa ja F oli saanut sillä aikaa mummolta kirjeen, jossa oli ollut tonttuovi. Kiinnitysmekanismina tuollainen aika jämäkkä karhuteippi. Ennen kuin A oli ehtinyt väliin, oli F täräyttänyt oven keskelle seinäänsä…ja kun se tammikuussa irrotettiin, irtosi seinästä myös pala sen mukana.

Mietin jo hetken, että paklaisin ja maalaisin F:n seinän, mutta koska en osannut päättää mieleistäni sävyä, päätin, että sisustustarrat saisivat luvan kelvata. Ja seinästähän tuli juuri niin herkullinen, kun olin toivonutkin!

Itse tarrojen laitto oli monimutkaisempaa kuin olin kuvitellut. Tarrat piti leikata erikseen arkista, irrottaa tarraa molemmin puolin olevat kalvot ja hinkuttaa sitten vielä pankkikortin reunalla kiinni seinään. Mutta onneksi lopputulos oli ahkeroinnin arvoinen. Tarrat löysin Pop Up Kemujen alesta ja olivat kotimaisen Made of Sundaysin, joka valmistaa tarrat Vallilassa.

Hassua, miten joku näin pieni teko saa aikaan kokonaisvaltaisen sisustusinnon. Nyt pohdin, mihinkä seinään seuraavaksi voisi liimailla tarroja, mitä paikkaa voisi maalailla ja olisiko tori.fi:ssä se ihana vitriini, jollaista olen kaivannut meille jo vaikka kuinka kauan.

Paitsi että....nuo inventoidut kamat pitäisi saada pikaisesti pois nurkista ennen kuin tänne voi tuoda yhtä ainotta uutta huonekalua.

-Karoliina-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat