P1010693.JPG
P1010693.JPG

P1010694.JPG
P1010694.JPG

Olin ennen ihan hirveän arka tekemään hiuksilleni mitään. Ensimmäiset 29 vuotta veteline mustan ja tummanruskean turvallisessa lähimaastossa ja radikaaleinta mitä tein, oli pitkien ja superpitkien hiusten vaihtelu. 

Jotain tapahtui kuitenkin muutama vuosi sitten, kun aloin käydä QHairissa Maria-ystävälläni. Hän rohkaisi minua kokeilemaan jotain uutta. Oli otsatukkaa, lyhyempää tukkaa, raitoja ja lopulta muutaman vaiheen kautta blondi. Opin, ettei hiukset ole niin vakava asia. Ne kasvavat ja niitä voi muunnella.

Kun muutin, tuli eteen tämä hirvittävän vakava asia: Kuinka löytäisin itselleni hyvän kampaajan ja ripsihuoltajan Tampereelta. Onneksi ripsihuoltajasta vinkkasi A:n äiti. kampaaja löytyi, kun seurasin siskoni jalanjälkiä. Hän on jo vuosia käynyt The Loftin Sofialla, ja koska Hipun hiukset on aina ollut minusta ihanasti laitetut, uskaltauduin Sofian huomaan. Ja kuinkas kävikään? Siinä sitten kesken höpöttelyn suustani pääsi: "Mitäs jos leikattaisiin mulle sellainen lob?". Ja sitten leikattiin. 

Uusi tukka tuntuu ihan hassulle. Loppuu kesken, ei roiku selässä ja tuntuukin sata kertaa paksummalle. Mitähän seuraavaksi keksisi? Jotenkin himottaisi hirveästi ne hattarahiusvärit.

-Karoliina-

Kommentit (7)

Takiainen
8/7 | 

Vitsit rakastan sun sarkasmia!!! :) Kaiken tämänviikkoisen paskan jälkeen uskallat kirjoittaa eteen tulleesta vakavasta asiasta: uuden kampaajan etsinnästä! Nauroin katketakseni!! Mukavaa vappua koko porukalle! Ja ihanaa kevättä ja kesää.

PS. Montako lukua on jo uudessa kirjassa? Täällä odotellaan uteliaana.

Karoliina Sallinen
9/7 | 

Hah! Et kuule usko, kuinka usein joudun pulaan tämän sarkastisen kielen - jota nettimaailmassa ei kannata edes viljellä - kanssa!

Ei yhtään lukua, mutta taustatyötä kyllä. 

Lumos
12/7 | 

Hyvännäköiset hiukset! Itsekin kaipailen joskus sitä polkan tuomaan vahvuutta ja tuuheutta. Ihmiset luulivat, että minulla on peruukki tai ainakin hiuslisäkettä!

Karoliina Sallinen
13/7 | 

No nämä ei kyllä niiiin paksut ole. Mutta ihan erilaiset, kun se pidempi tukka!

Vierailija
14/7 | 

Ei onnistunut kommentoida uudemman tukkapostauksen alle, niin kirjoitan tähän. Se tummempi polkka sopisi sun kasvoille ja tyyliin niin hyvin <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat