OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rikoin ennen juhannusta 5 vuotta hyvin palvelleen blenderimme yrittäessäni tehdä sitä paljon hehkutettua pakastebanaanijädeä. Kun aloin etsiä uutta vempainta netistä, huomioni kiinnittyi heti Kenwoodin keltaiseen ihanuuten.

Kummastelin vaan tuotteen hintaa. Jos jonkin toisen blenderin voi saada 30 eurolla, miten Kenwood voi maksaa 150 euroa.

Kyselinkin Kenwoodin käyttökokemuksia Instagramissa, ja koska vakuutitte minut merkin ja tuotteen laadusta, uskaltauduin tilaamaan jo pakkomielteeksi muodostuneen pienkeittiökoneen kotiimme. Ja onneksi. On se vaan kaunis (ja hyvä käyttää)!

Kesällä iskee muutenkin hirveä värihimo. Toivottavasti en kadu kirkasta ostostani keskitalvella tai jouluna, kun alan taas himota kotiini kaikkea punaista.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

KaisaM
12/11 | 

Kyllä se on niin, että laatu maksaa, mutta se maksaa myös itsensä takaisin vuosien käytössä. On muuten aika säpäkkä väri, mutta sopii teidän sisustukseen.

14/11 | 

Meidän lasten ollessa pieniä heillä oli paljon vaikeita allergioita. Kun maitoa tai soijaa ei voinut syödä, tehtiin jäätelöä juurikin pakastetuista banaaneista. Hauskaa, jos tuosta kymmenen vuoden takaisesta "pakkorakoherkusta" on nyt tullut trendikästä ;)

15/11 | 

Ps. Minkä merkkinen mahtaa olla tuo teidän kapselikeitin?

maisu
19/11 | 

Meillä ollut tuo nyt kolmisen vuotta ahkerassa käytössä ja on toiminut kuin unelma. Minusta hinta-laatu-ulkonäkö -suhde hyvinkin paikoillaan. Paljon kalliimpiakin blendereitä kokeilleena tämä on oikein mainio peli :) Saman sarjan muutkin vempaimet ovat vakuutaneet. :)

Sonja
21/11 | 

Ihana blenderi! Tahtoo kans! Oon päättänyt että seuraava minkä ostan tän mumnon vanhan Braunin sauvasekottimen jälkeen on kunnon blenderi :) Minkäslainen ääni tossa on? Kuinka aikasin/myöhään uskaltaa tuolla kerrostalossa surrutella.. :D

22/11 | 

Onhan se kova ääni, mutta aivan huikean hyvä vekotin. Kannatti maksaa melkein 3 kertaa se summa, millä jonkin halvemman olisi saanut.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat