kesa1
kesa1
kesa2
kesa2
kesa3
kesa3
kesa4
kesa4

Mitä lapsuuden kesistä muistaa? Jos tämän kysyisi kaikilta suomalaisilta, veikkaisin, että 90% ihmisistä vastaisi jotain uimiseen liittyvää. Mikä on tietysti aika koomista, koska käsite ”Suomen kesä” ei todellakaan aina pidä sisällään trooppisia lämpötiloja.

Itsekin muistan, kuinka ihanaa lapsena oli polskia. Koskaan vesi ei omasta mielestä ollut liian kylmää, ja kummastutti, kun äiti käski välillä saunaan tai rannalle lämmittelemään.

F on muistellut puolestaan viime kesän polskutteluja varmasti joulusta asti. Järvi ei innostaa F:ää, mutta mökin puhallettava uima-allas ja Kumpulan maauimalapäivät ovat selvästikin tehneet vaikutuksen pieneen. Monta kertaa hän ehti jo kesäkuun ankeiden kelien aikaan kysellä ”Mutta missä on kesä?”ja samaa tuli kyllä itsekin kummasteltua. Onneksi viime viikolla aurinko paistoi perjantaina niin kuumasti, että vihdoin pääsimme korkkaamaan tämän kesän Kumpula-uramme.

Tämän kuukauden Arla Luonto+ -haastekin liittyy polskimiseen (vanhemmat postaukset Luonto+ haasteista täällä ja täällä). Luonto+ kannustaakin perheitä viettämään kivaa päivää rannalle ja ottamaan siitä kuvan muistoksi. Arla Luonto+ :n Hyvät eväät, hyvät uutiset –sivustolle on ilmestynyt myös taas uutinen tämän kuukauden rantateemasta.

Kertauksen vuoksi vielä Arla Luonto+ Hyvät uutiset, hyvät eväät -kisan ohjeet (ja tämä onkin muuten viimeinen kerta täällä Kolmistaan-blogin puolella, kun asiasta vinkkaan ja voittajan valitsen, joten nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan):

  1. Lataa Instagramiisi kuva, kirjoitus, piirustus tai vaikkapa video rantapäivästä perheesi kanssa.
  2. Lisää kuvaan hastag #hyväteväät
  3. Odota jännityksellä kuun loppuun. Joka kuun lopuksi nimittäin valitaan kaikista haasteeseen osallistuneista kisaajista sen perheen, joka palkitaan Luonto+ -jugurteilla sekä hotelliviikonlopulla perheen kesken (2 aikuista, 2 lasta) vapaavalintaisessa Sokos-ketjun hotellissa.
  4. Jos joku asia vielä mietityttää, lue haasteen ohjeet täältä.

Ihanaa viikkoa ja toivotaan tosiaan lisää niitä rantakelejä!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat