OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä tykkään mun luonnollisesta hiustenväristä. Noin niin kuin pääpiirteittäin. Mutta koska pieni värikäsittely tekee ainakin mun liukkaista hiuksista helpommin käsiteltävät ja jonkinlainen vaaleampi kesätukka houkuttelee aina vähän tässä kesän korvilla, päätin taas, että letille olisi tehtävä jotain. Ja sen jotain saisi tietysti tehdä - taas kerran - QHairin Maria H.

Jostain syystä mulla on sellaiset hiukset, että ne alkavat aina taittaa luonnolistaan vähän punaiseen (jopa keltaiseen) päin, kuten noissa ennen-kuvissa varmaan näette. Se nyppii mua aika paljon, koska mun mielestä mulle ei käy sitten yhtään lämpimät sävyt. Niinpä viime viikon kampaajakäsittely keskitettiinkin keltaisuuden poistamiseen ja siihen, että kesän muka auringossa raidoittuneet hiukset olisivat kyllä entistä vaaleammat, mutta kuitenkin kylmäsävyisen vaaleat.

Aika kauan Maria sai kyllä töitä mun todella tummien ja toisaalta keltaisten latvojen kanssa tehdä, mutta niinpä vain lopulta saatiin juuri sellainen tukka, jonka halusinkin : Ei yhtään keltainen, selvästi vaaleampi, mutta kuitenkin niin luonnollinen, ettei kukaan ulkopuolinen varmasti aivan heti älyäisi katsoa värjätyksiä.

Kenelle muulle iskee AINA kesää kohti himo surffitukkaan, joka olisi ikään kuin vahingossa palanut auringossa?

-Karoliina-

*hiukset tehty yhteistyössä Kolmistaan-blogin ja Maria H.:n kanssa 

Kommentit (3)

Malla
4/3 | 

Minulle!!! ? Vielä kertaakaan ei kampaaja ole täysin sellaista onnistunut loihtimaan.. Itseasiassa ainut kerta, kun minulla oli sellaiset hiukset oli kesä, jolloin olin monta viikkoa Italiassa ja se aurinko oikeasti taisi polttaa ne hiukset. Ne oli täydelliset! ?Mutta niiden uusiminen kampaajalla ei ole yrityksistä huolimatta onnistunut..
Hyvin sinulle sopiikin oma värisi, niinkuin varmasti aika monelle meistä. Jaan myös omalla kohdallani ajatuksesi keltaiseen/punaiseen taittavista hiuksista ja minultakin sitä lämmintä sävyä yritetään aina muuttaa kylmäksi. Nyt en ole pitkään aikaan värjäyttänyt hiuksiani ja aionkin katsoa, mitä aurinko saa kesällä aikaan ?

Noname
5/3 | 

Mulle! Paitsi aurinko aina (onneksi ja epäonneksi) värjää ne...?

6/3 | 

Mulle myös! Monesti vaalennan ja sit tulee keltaiset ja huonokuntoiset ja ja talvella tummiks. Nyt aattelin olla kesänkin ihan tummilla. Kiinostaa tietää että miten sulta taitettiin keltaista/punaista pois? Itse suosin kans luonnollista ja kylmää sävyä, ja vähän vaikee saada ku tuntuu et alkaa aina punertaan. Mulle kampaaja laitto viime viikolla sinistä suoraväriä värjäyksen yhteydessä ja sit neuvo sekoittaan omaan hoitoaineeseen vihreetä suoraväriä. Saa nähdä josko ne estäs auringon tuoman punaisuuden syntymisen tänä kesänä 8)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat