Moikkista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Popituspostaukseni, ja viime sunnuntain Kalevan haastattelun jälkeeni, moni tuttu ja tuntematon on tullut juttelemaan minulle Polarn O. Pyretin vaatteista. Faneja ja anti-faneja on tullut vastaan, samoin niitä, jotka vasta tuon postauksen jälkeen ovat marssineet liikeeseen kurkistamaan, miltä ne paljon puhutu raidat oikein livenä näyttävätkään.

Jos mietin PO.P-keskustelujen yleistä linjaa, ovat lähes poikkeuksetta jokainen tuoteperheeseen tutustunut tyytyväinen Polarn O. Pyretin laatuun. (Jopa nekin, joita itse kuosit eivät sykähdytä niin paljon!) Hinnat ovat kuitenkin joidenkin mielestä liian kovia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistan itsekin miettineeni mutsiutumisen alkutaipaleella, miten lasten sukkikset voivat maksaa melkein 20 euroa, ja onko ulkovaatteesta järkeä maksaa satasta. Ja olen edelleenkin sitä mieltä, että esim. koon 50 juhla-asun ei tarvitse kestää kymmeniä pesuja (jos ei meinaa A.) hankkia kymmentä lasta tai B.) juhlia kuukautta putkeen), mutta kokemus on myös osoittanut, että lastenARKIvaatteiden pestävyys ja laadukkuus ovat yksinkertaisesti se, mihin kannattaa satsata, ja mistä joutuu luonnollisesti myös maksamaan. Ennemmin siis ne yhdet nypyttömät sukkikset, kuin kahdet ekassa pesussa kulahtaneet.

Viime keväänä ilahduin valtavasti, kun kurkistaessani PO.P:n kevätmallistoon huomasin mallistoon tulleen myös monia todella edullisiakin tuotteita. Jopa niinkin edullisia, että ne pystyivät kilpailemaan aivan edullisempien ketjuliikkeidenkin kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka olinkin aluksi iloinen edullisesta linjasta, mietin samalla, voiko tuotteiden laatu olla samaa kuin vähän hinnakkaimmissa Popeissa. Mutta niinhän käytäntö on osoittanut, että edulliset Popit kestävät käyttöä ja pesua siinä missä arvokkaammatkin. Ainoa ero näissä tuotteissa on toki se, että kuoseja ja esim. raitoja on näiden osalta vähemmän saatavilla.

Tänä jouluna sain valita blogiyhteistyönmerkeissä lähipiirimme lapsille ja nuorille Polarn O. Pyret -lahjat. Edulliset sellaiset.

Ja tämmöisiin edullisiin PO.P-lahjoihin päädyin:

  • 3 kuukautta vanhalla ystäväni pojalle tilasin Sirkus-malliston bodyn (19.90e)
  • 5- ja 8-vuotiaille F:n pikkuserkkutypyille pesukarhupaidat (14.90e/kpl)
  • 11-vuotiaalle F:n pikkuserkkutytölle outlet-osiosta mustaraitainen paita (15.00e)
  • varhaisteinille F:n pikkuserkulle jo aikuistenmallisosta pikkupöksyt (10.90e) ja sukat (8.90e)
  • F:lle mustat sydänsukkikset (14.90e)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paljastuuko teidän paketeistanne tänän vuonna Polarn O. Pyretiä?

Kivaa iltaa! Huomenna on SE päivä.

-Karkki-

* lahjat saatu blogiyhteistyön kautta

 

 

Kommentit (4)

1/4 | 

Onnea on... Lasten täti, joka on popilla töissä :) Eli varmasti jotain po.pin vaatteita paketeista löytyy tänäkin vuonna :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat