PA260011.JPG
PA260011.JPG

PA250009.JPG
PA250009.JPG

PA260019.JPG
PA260019.JPG

 

PA260015.JPG
PA260015.JPG

PA260018.JPG
PA260018.JPG

PA290008.JPG
PA290008.JPG

PA290020.JPG
PA290020.JPG

PA290022.JPG
PA290022.JPG

PA290026.JPG
PA290026.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Sannan ruokakassi

Te, jotka blogia olette lukeneet edes jonkin aikaa, tiedätte, että minä rakastan arkea. Mutta kahta asiaa inhoan siinä. Ruokakaupassa käynti ja arkiruuan suunnittelua! Siinä sitä seisoo aina väsyneenä työpäivän jälkeen nälkäinen lapsi käsipuolessa ja mieleen tulee tasan yksi ruoka – jauhelihakastike.

Kun minulta kysyttiin, haluanko tehdä blogiyhteistyön Sannan ruokakassin kanssa, ei tarvinnut kahta kertaa kysyä. Sannan ruokakassi on nimittäin arjen sujumista helpottava palvelu, jossa kotiovelle* toimitetaan kauppakassi seuraavan viikon ruokineen ja niihin liittyvine ruokaohjeineen. Eli voin skipata kaiken sen, jota inhoan — suunnittelun ja kaupassakäynnin – ja keskittyä parhaaseen osuuteen: Ruuan valmistamiseen ja syömiseen. Kuinka luksusta!

Itse ruokakassin sisältö ja ohjeet tekivät iloisen yllätyksen. En osannut odottaa kauppakassilta ennakkoon oikein mitään, mutta silti toteutus oli paremin, kuin olisin voinut kuvitella: Ensinnäkin neljä uutta reseptiä ja kaiken lisäksi sellaisia raaka-aineita, joista oli ilo kokata. Jauheliha oli luomua, quinoa Go Greeniltä, kasvikset tuoreita ja liha oikeaa hyvää lihaa ilman epämääräisi suikaleita tai valmismarinadeja. Olin myös supertyytyväinen siihen, että kauppakassin sai gluteenittomana ja maitotuotteet olivat laktoosittomia. Jos jonkin asian tekisin itse kauppakassissa toisin, voisin ehkä vähentää lihan määrää. Itse en varmaankaan ostaisi – ainakaan viikottain – täysin kasvisruokaan keskittyvää kauppakassia, mutta esimerkiksi yhden liharuuan korvaaminen kasvisruualla voisi olla hyvää vaihtelua.

Aloitimme F:n kanssa Sannan ruokakassi -viikon pannupihvillä ja timjamikastikkeella, jatkoimme mangoiseen currypossuun ja viikonloppu huipentui sitten kanafajitaksiin. Tortillat,fajitakset ja tacot olivat joskus meillä ruoka, jota syötiin useasti kuussa, mutta sitten kyseinen ruokalaji pääsi yksinkertaisesti vain unohtumaan. Oli kivaa löytää taas tutun ruuan pariin. Varsinkin, kun tämä oli taas yksi niistä ohjeista, joka oli helppo toteuttaa F:n kanssa kahdestaan kokaten. Sen kun vaan pilkottiin kasvikset, paistettiin ja maustettiin kana ja iskettiin sitten koko komeus Creme Freshin kanssa gluteenittoman tortillalätyn väliin. Ja kyllä muuten maistui lopputulos! 

Sannan ruokakassi toimii tällä hetkellä Helsingin ja Tampereen seudulla, ja jos helpomman arjen kokeilu ja kokkailu houkuttelee, alekoodilla KOLMISTAAN16 voi tilata kassin normaalia huomattavasti huokeampaan hintaan* täältä . Minulla hupenee muuten ruokakauppaan viikottain todella paljon enemmän rahaa (vaikka syödään F:n kanssa kaksistaan) kuin Sannan kassin hinta, joten sen ennakkoajatuksen, joka itselläni ainakin oli, että tämä olisi kalliimpaa kuin itse ostetut ruuat, voi myöskin unohtaa. 

Makoisia hetkiä!

-Karoliina-

*Helsingin alue ja Tampere

**Perhekassi: 59 € – 10 € ale = kokeilutarjous 49 € // Perhekassi gluteeniton: 59 € – 10 € ale = kokeilutarjous 49 € // Pikakassi: 39 € – 10 € ale = kokeilutarjous 29 €

Kommentit (13)

Taikatee
14/13 | 

Jeee - ruokakassin omilla sivuilla ei kerrottu (ts. en löytänyt) slueita - eli Hki ja Tre! Jes! Kauanko tarjous on voimassa? Nimim. Reissuun lähdössä mutta haluaisin sen jälkeen kokeilla.

Karoliina Sallinen
15/13 | 

Selvitän ja palaan asiaan :) 

Karoliina Sallinen
16/13 | 

Rajaton aika, kunhan on ensikertalainen :) Kivaa reissua ja sitten hyviä ruokahetkiä Sanna ruokakassin kanssa!

Vierailija
17/13 | 

Itse odottelen jospa yhdeksi kassi-vaihtoehdoksi tulisi täysin kasvisversio. Olen sekasyöjä, mutta lihan suhteen on kuitenkin aikamoisia rajoitteita. Noista mainitsemistasi ruuista pihvi ja possu olisivat jääneet kokonaan syömättä.

Karoliina Sallinen
18/13 | 

Se olisi kyllä varmasti todella hyvä lisä nykyisen kassin rinnalle!

Vierailija
19/13 | 

Siis mikä mahtava idea!! Ja hintakin todella huokea! Kumpa nyt vaan pian saapuisi Jyväskyläänkin tällainen palvelu, sitä odotellessa:) vink, vink;)

Karoliina Sallinen
20/13 | 

Niin juuri. Lukekaahan Sanna ja muut tästä vinkkiä :) 

Jepa
21/13 | 

Luksusta! Kaupassa käynnin vielä kestän, mutta se ainainen pähkäily siitä mitä kokataan on aivan vihoviimeistä puuhaa. Jos joskus Vaasaan asti rantautuu palvelu ja vielä kasvisversiona niin kyllä testaan :) P.s. Tee se itse vauva luettu! Oli hauskasti kirjoitettu ja ihanan leppoisaa luettavaa tällaiselle mammaihmiselle, joka ei reiluun kolmeen vuoteen ole kestäny elokuvien kohdallakaan muuta kuin romanttisia komedioita :)

Karoliina Sallinen
22/13 | 

Toivotavaan, että ruokakassin levikkialue ja erityisruokavaliorepertuaari laajenee.

Kiitos :) Tiedän todella tuon tunteen. Joku CSI:kin, varsinkin lapsijaksot - Ei pysty katsomaan! Julmettu ahdistus, joten pitäydytään kepeässä. 

Piupali
23/13 | 

Ei mulla muuta, mutta halusin tulla vain kertomaan että nappasin tänään kirjaston hyllystä uuden kirjasi. Se lienee mukavasti tasapainottaa ajoittain rankkoja opiskelujuttuja. :)

Karoliina Sallinen
24/13 | 

Ihana kuulla, ja leppoisia lukuhetkiä :) 

25/13 | 

Tein tästä itsekin postauksen (omakustanteisen) ja viiden viikon jälkeen lopetin tilauksen. En ollut saanut yhden yhtä laskua oikein, olen lähettänyt spostia ja soitellut niistä, aina luvataan ja kuitenkin laitetaan väärin. Tämän viikon listalla oli mm. perunakeitto, mutta yhtään perunaa ei kassista löytynyt. Luvattiin hyvittää laskussa ja käskettiin hakea potut kaupasta itse. Ja kasvain, ihan normilasku tuli. ARGH että menee hermot, soitan varmaan viidettätoista kertaa asiasta lasku sitten. Periaatteessa ihana juttu, mutta ontuu kyllä vielä.

Toinen kokemus
26/13 | 

Sama kokemus, valitettavasti. Loistava liikeidea, mutta jos palvelun toimivuuteen ei saada parannuksia, ei kanna kyllä pitkälle :/ Tilasin kokeiluviikon ja sen suhteen kaikki meni pieleen...tilaus tuli vääränä viikonpäivänä, melkein kuukautta liian aikaisin, kassi oli väärä ja laskun loppusummastakin oli unohtunut alennus. Mitään selitystä virheille en saanut, kiiteltiin vain palautteesta. Ja nyt sitten odottelen, milloin saisin sen uuden laskun....no mutta sinänsä tosiaan kiva palvelu, mutta ei meistä ainakaan vakioasiakkaita tullut. Itse ainakin arvostan isosti sitä, että palautteisiin vastataan asap ja annetaan jokin selitys mokille jne.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat