Moikkis,

tämmöistä tunnelmaa TAAS täällä. Eepin jalka kyllä paranaa, mutta pirun hitaasti. Uusi potilas on Neiti-F :( Kuumetta ja mitä todennäköisimmin munuais(tai virtsa-)tulehdus. Tai ehkäpä angiina. Takana kaksi lääkärireissua vuorokauden sisällä. Onneksi on lapsivakuutus ja ihana huikean hyvä Lahden Mehiläinen!!

Tätä yhtäjaksoista sairastelua on kestänyt nyt jo kohta 8 viikkoa, joten homma alkaa vähän kyllästyttää! Toisaalta tämä on jo niin surkuhupaisaa, että tuntuu, että Eepin ja mun huumorintaju on vaan kasvanut viikkojen saatossa :) Kun on oikein ankeaa, ei kannata ainakaan enää pahentaa tilannetta synkistelyllä.

 

Jos taudeista jotain positiivista vielä hakee, niin ainakin se täytyy todeta, että olen alkanut taas ajaa autolla. Omat Helsinkivuoteni 2005-2011 tekivät nimittäin sen, että julkiseen liikenteen ollessa huippu, en ajanut autoa vuosiin. No sitten kun muutimme takaisin tänne sporakiskojen ulkopuolelle, jäi autohannailu päälle.

 

Kun pari viikko sitten Esko loukkaantui, ei minulla ollut kuitenkaan enää muuta mahista, kun hypätä auton rattiin. Ja hyvinhän se on lopulta mennyt (kop, kop)! Autoilu onkin ollut ihan kivaa, ja olen kokenut sen jopa ihan vapauttavana: Jos haluan mennä ostamaan vaikkapa kanervan pihamaalle, sen kun vain karautan kukkakaupalle.  Ehkä pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri minulle.

 

Parempaa huomista toivonpi meille!

 

-Karkki-

 

p.s. Kun olimme eilen lähdössä taas lääkärikierrokselle, Eepi tokaisi (ja vielä aivan tosissaan) kuinka kivaa on käydä välillä tuulettumassa kodin ulkopuolelta. Kiteyttää aika hyvin sen, kuinka jännää meidän elämä on viime viikkoina ollut :D

Kommentit (3)

Tiina
4/3 | 

Tsemppiä koko perheelle, erityisesti pienimmälle pikaista paranemista! Hyvä asenne teillä :)

pp
5/3 | 

paranemisia! samoin meillä saa kiittää kun lapsilla vakuutukset! ne on oikeesti tarpeen ja hyvä olla, koska ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.. ja tärkein aarre täytyy vakuuttaa <3

Karoliina Sallinen
6/3 | 

Vakuutus on kyllä aika timanttinen juttu...Kiitti tsempistä. Koputan puuta, mutta nyt ei vuoda kuin vähän (hyvin vähän) Neidin nenä. Jes!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat