Moikkelis. Tämä viikko on mennyt sairasteluissa ja juhlahumussa. Vauvat sairastuivat flunssaan viime viikonloppuna. Juuri, kun meitä piinannut oksennustauti oli saatu taltutettua.

Kävimme räkäisten pienten kanssa lääkärissä jo maanantaina, mutta saimme silloin vielä lähtöpassit takaisin kotiin. Tiistaiaamuna tyttöjen kunto oli kuitenkin huonompi. Toiselta ei lähtenyt enää juuri ääntä, räkä oli sitkeämpää ja yskä kovempaa, joten päätimme lähteä sairaalaan. Ja hyvä niin! Hoitaja sanoi 5 minuutin alkututkimusten jälkeen, että toinen tytöistä jää ainakin sairaalaan. Ja pian päätettiin, että toinenkin. Happiviikset naamalle, nenä-mahaletku tulille ja sitä rataa. Lepoa, nenän imua (jota toki kotonakin oli tehty) ja osastohoitoa.

Oman lisämausteensa kaikkeen tähän teki se, että F:llä oli samana päivänä synttärit. 16 tytöt kemut, joihin oli vielä lukuisat jutut tekemättä, koska ne oli tarkoitus tiistaipäivän aikana hoitaa. Noh. Minä jäin sairaalaan pienten kanssa ja A pyyhälsi kotiin ja ruokakauppaan ja Tigeriin ja sankarin kanssa juhlapaikalle. Onneksi mun Hipu-sisko oli myös mukaan menossa auttavansa kätenä. Täytyy taas olla onnellinen tästä tukiverkosta, jota ilman moni asia olisi paljon mutkikkaampaa.

Mä olen myös ollut flunssassa ja lämmössä tämän viikon. Jos sanotaan, että kahden vauvan kanssa on rankkaa, niin nyt on ollut sitten vielä vähän rankempaa. Tosin Taysin henkilökunta on ollut TAAS aivan ihanaa. Niin lempeitä ja ihania hoitajia kaikissa vuoroissa! Ei voi kun olla kiitollinen saamastaan avusta taas kerran!

Me päästiin eilen  pienten kanssa kotiin, kun happisaturaatio ja ruokailut olivat iltapäivällä hyvällä tolalla. Toisaalta olisin halunnut jäädä ehkä tyttöjen kanssa sairaalaan vielä yhdeksi yöksi varmuuden vuoksi. Toisaalta oli ihana päästä jo omaan kotiin ja omaan sänkyyn, jonne tytöt mahtuvat helpommin viereen kuin sairaalan kapealle laverille. (Eli kuten huomaatte, se omissa sängyissä nukuttaminen jäi vain haaveeksi ja tytöt nukkuvat nykyisin meidän vieressä. Niin ne periaatteet rapisee.)

Sellaista tällä viikolla! Voi kun viikonloppuna olisi jo terveemmät meiningit ja saataisiin vähän jo normaalia menoa meidän elämään. Tänään F lähtee mummon ja papan kanssa hotelliin ja A keikalle. Huomenna mummo ja pappa tulee meille kylään ja sunnuntaina on F:n joukkueen talvinäytös.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

-Karoliina-
 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Aina itsekin mietin, että mistä vain selvitään, jos pysytään terveinä. No sitten tuli lapsille koliikit, astmat ja valtava ruoka-aineallergiat. Monesti on vietetty joulutkin sairaalassa happea hengittämässä. Voimia!

Jenni S
2/3 | 

Voi hui! Onneksi voitte jo paremmin. Hurja suoritus pystyä samaan aikaan pitämään ne synttärit, hienoa!

Vierailija
4/3 | 

No onpa teitä koeteltu! Onneksi kaikki nyt paremmin päin. Sairaala on aina oikea osoite kun noin pienet on kipeinä ja hoito on yo-sairaaloissa kyllä loistavaa. Taas yksi syy rakastaa meidän hienoa kotimaata!

Täällä periaatteen nainen, joka vannotti opettavansa vauvat nukkumaan omaan sänkyyn!! Kuopus meidän välissä reilu 1-vuotiaana edelleen... 😅 Niin se menee. Täytyy tehdä just niin kuin omalle perheelle parhaalta tuntuu. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat