Heissan,

muistattekos, kun harmittelin viime keväänä, kun H&M ei tuonut designer-mallistoonsa ollenkaan lastenvaatteita. Ensi viikolla Lindex kuitenkin pistää paremmaksi. Paljon jo etukäteen puhutustaMissoni-mallistosta löytyy myös paljon lasten tuotteita. Jes!

 

Vaikka tuo Missonin tunnusmerkki, sahalaitakuvio, onkin syksyn ykköskuoseja, en jotenkin oikein aikuistenvaatteissa siitä piittaa. Lasten vaatteissa se näyttää kuitenkin aika järisyttävän söpölle.

 

Mites on? Tuleeko Missonia teidän vaatekaappiinne?

Sairauslomaterkuin: Karkki

Kuvat:

Lindex

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat