Safkaa_kansi
Safkaa_kansi

Safkaa maanantaista sunnuntaihin-kirjat, sekä Safkaa ja vinkkua -viinioppaat voittivat

.

.

.

hanna (5.12.2014 klo 13.00)

Daniella (7.12.2014 klo 8.53)

Fani (7.12.2014 klo 10.32)

Onnea mimmit :) Otan teihin pian yhteyttä sähköpostitse!

Ja kiitos kaikille muillekin osallistuneille. Kerroitte ihania, nostalgisia ja yllättäviäkin lapsuutenne (tai lapsienne) lempiruokia!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

6/4 | 

Siis voi apua! Aivan mahtavaa. Olen nyt koko joulukuun ajan joutunut ravaamaan sairaalassa ja mieli on ollut maassa, mutta kyllä tämä piristi päivää niin paljon. :)

Esko
8/4 | 

Toivottavasti kohdallasi on kaikki hyvin! Onpa niiiiiin mukava kuulla, että tämä arpaonni piristää sinua!! Onnea ja kaikkea hyvää!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat