OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin teiltä muutama viikko sitten vinkkejä parvekkeen sisustamiseen. Kiitos vielä hirveästi neuvoista : moni niistä menee varmasti toteutukseen!

Yksi aivan oma ideani parveekkeen suhteen liittyi kuitenkin viirinauhaan, jonka halusin jo ennen varsinaista parvekekohennusta tehdä jemmaan.Ensin suunnittelin tekeväni lipun jämäkangaspaloistani, mutta sitten aloin epäillä kangaslipun menestymistä ulko-olosuhteissa. Onneksi äitini tajusi ehdottaa minulle, että voisin tehdä liput kernistä.

Idea vaikutti mielestäni niin hyvälle, että otin homman toteutukseen jo heti pääsiäislomalla Hankasalmella. Ja lopputuloskin oli mielestäni niin kiva, että ajattelin jakaa ohjeen teillekin.

VIIRINAUHA ULKO-OLOSUHTEISIIN:

Tarvikkeet:

 • kernikankaita
 • kestävää nauhaa
 • sakset
 • Eri Keeper Plus -liimaa + liimapuikko
 • viivotin ja kynä
 • (ompelukone + lankaa)

Eteneminen:

 1. Leikkaa kernistä viirikolmioita niin, että jätä toiseen puoleen reilusti reunavaraa
 2. Liimaa liput yläosasta nauhaan
 3. Anna kuivua usea tunti
 4. Leikkaa reunat tasaiseksi
 5. (Ompele lanka kerniin vielä varotoimenpiteenä)

Nyt vaan odotellaan, että saadaan parveke muilta osinkin esittelykuntoiseksi!

-Karoliina-

P.S. Lippu maksoi tarvikkeineen 25 euroa. Nyt pitäisi toteuttaa loppu parveke sitten 75 eurolla, jotta 100e budjetti pitäisi.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

1/6 | 

Tulipa siitä nätti. Me asutaan paritalossa ja meidän ja naapurin välissä on todella harvapuinen aita. Olen koukuilla kiinnittänyt kernikangaspalat aitaan. Nyt saadaan olla rauhassa naapureiden katseilta ☆

Anne-Mari
5/6 | 

Mietit sitä telttaa parvekkeelle aiemmassa postauksessa. Tsekkaa tanskalaisarkkitehtien Budtz-Bendizin teltta. Meillä heidän syöttötuoli ja tykkään designista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat