OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
mainio ruutu
mainio ruutu

Siitä lähtien, kun Mainio viime vuonna lanseerasi ruudut, olen potenut ruutumaniaa. Siis minä: Henkeen ja vereen raitatyttö!

Hiippailenhan ruutukuume kuitenkin alkoi. Heti Mainion lanseerauksen jälkeen tykästyin vielä rutkasti lisää meidän alusta astikin jo ihanaan, Eskon äidiltä saatuun Bertoian ruutukuvioiseen second hand -Diamond Chairiin. Sitten ostin ruutulampun Clas Ohlsonilta, ja lopulta aloin haaveilla jopa ruututapetista (jollaisia en ole kuitenkaan ainakaan vielä alkanut liisteröidä seinillemme).

diamond chair 2
diamond chair 2
diamond chair 1
diamond chair 1
lamppu clas ohlson
lamppu clas ohlson

F:n käytössä on Mainion* ruutua niin pöksyjen, kollarin kuin trikoopaitojenkin muodossa. Mutta eihän ne vielä mihinkään riitä.

poola kataryna henkari 2
poola kataryna henkari 2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesän ruutulöytöjä ovat olleet H&M:n minttumekko F:lle (4.95e), sekä Lagerhausin aletyynyliina (59kruunua) Stokiksesta. Aika ihania, aika halpoja

lagerhaus tyyny 2
lagerhaus tyyny 2
lagerhaus tyyny
lagerhaus tyyny

Mikä on sun suosikkikuosisi juuri nyt? Ruutu, raita, pallo vai jokin aivan muu? Kivoja ruutujuttuja saa muuten linkkailla tälle ruutuhullulle lisää!

-Karoliina-

P.S. Psssst. Mainiolta vinkattiin, että ruutumaniaan tulee helpotusta myös A/W-mallistossa. Vaikkakin syksyllä ruutujen lisäksi Mainiolta nähdään myös rutkasti jotain ihan uutta. Jes! En malta odottaa!

*saatu blogin kautta

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat