P1220220.JPG
P1220220.JPG

P1220221.JPG
P1220221.JPG

P1220224.JPG
P1220224.JPG

En käy juuri koskaan ruokamarketeissa, koska meillä ei ole autoa, eikä täältäpäin kaupunkia pääse kovinkaan helposti Prismoihin tai Citymarketteihin bussilla. 

Aina välillä haaveilen siitä (tiedetään, todella tylsä ja keski-ikäinen haave), että voisin tehdä ruokaostoksemme kerran viikossa isosta marketista, jotta ei tarvitsisi rampta tuossa kalliissa ja tarjonnaltaan suppeassa lähi-Alepassa joka päivä. 

Niinä harvoina kertoina, kun olen ruokamarketissa käynyt, olen kiinnitänyt huomiota jättiliikkeiden sisustus- ja vaatevalikoimaan. Voi olla, etten ehkä itse löytäisi prismoista ja muista montaa kiinnostavaa vaatetta, mutta melkein joka kerta ruokamarkeissa käytyä on mukaani tarttunut sisustustuote tai lastenvaate. Täytyykin sanoa, että tämä tarjonta on yllättänyt minut. Positiivisesti!

Käväisimme lauantain Jyväskylän riessullani vanhempieni ja F:n kanssa Prismassa ostamassa leipää ja karkkipäiväkarkit. Ja kun olimme jo jonottamassa kassalle, bongasin hyllyjen välistä kukalliset verkkarihousut. Ruusukuvioiset ihanat verkkahousut, jotka pakottivat minut jättämään paikkani jonossa.

Ostin F:lle viime keväänä kaksikin verkkaritakkia, koska ne ovat aika hyvä vaate ulkoiluun ja päiväkotielämään. Harmittelin jo silloin, etten löytänyt kuin yhdet, melko tylsät, verryttelyhousut niiden pariksi. Ja kuten tiedätte, housut kuluvat eskarilaisen menossa paljon nopeampaa tahtia kuin takit. Siksipä olikin ihanaa, että Prisman House-merkkiset ruusuverkkarit löytyivät. Ne käyvät loistavasti jo olemassa olevaan Adidaksen pinkkiin verryttelytakkiin. Ja niiden hintakin oli vain 15 euroa.

Olen myyty. Täytynee kai tähystellä supermarkettien tarjontaa jatkossa vähän useamminkin.

-Karoliina-

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat