P3130420.JPG
P3130420.JPG

P3130415.JPG
P3130415.JPG

P3130419.JPG
P3130419.JPG

more.jpg
more.jpg

P3130408.JPG
P3130408.JPG

P3130422.JPG
P3130422.JPG

Kaupallinen yhteistyö: C More

Muistatteko, kun kerroin taannoin, ettei TV:n ääressä istuminen ole vuosiin kuulunut oikeastaan laisinkaan elämääni? Että F suorastaan kummasteli, kun näki minut yhtenä iltana istahtavan sohvalle ja nappaavani kaukosäätimen käteeni. No. Vaikkei itse TV olekaan ollut osana arkeani, niin elokuvia ja sarjoja on silti tullut katsottua. Nimittäin läppäriltä. Ja varsinkin nyt tämän kevään aikana, kun sain blogiyhteistyön tiimoilta mahdollisuuden tutustua C Moren viihdekirjastoon ja suoratoistopalveluun.

C More on suomalaisille suunnattu, kotimainen striimauspalvelu, joka on kehitetty niin ikään Suomessa. Erona moniin muihin vastaaviin palveluihin C Moresta löytyy kansainvälisten tuotantojen lisäksi kattava valikoima pohjoismaisia ja kotimaisia elokuvia ja sarjoja. Katsottavaa niin lapsille, romantiikan nälkäisille, dekkareiden rakastajille kuin urheiluhulluillekin.

Liekö pieniä vieroitusoireita siitä, että oma rakas on vielä maailmalla, mutta minun kevättalveni on kulunut lähinnä keveiden Hollywood-tuotantojen – eritoteen romanttisten sellaisten – parissa. Periaatteessa haluaisin katsoa välillä myös dekkareita (olen oikea Wallander-fani), mutta yksin en niitä uskalla katsoa. Ehkä sitten kesällä, kun jännätä voi seurassa ja yöttömät yöt eivät ole niin pelottavia kuin tämä pimeys.

Viime viikkojen illat ovatkin kuluneet sellaisten elokuvien parissa, joissa on voinut nyyhkiä ja nauraa samaan aikaan. Esimerkiksi Jojo Moyesin menestyskirjaan pohjautuva elokuva Kerro minulle jotain hyvää oli aivan ihana. Samoin Kate Winsletin tähdittämä The Dressmaker ja  Stephen Hawkingsin elämästä kertova Kaiken teoria. Sarjoista lemppareitani ovat nyt olleet ikisuosikki Girls ja ihanan Jude Lawin menestyssarja The Young Pope.

Millainen elokuva- ja leffafiilis sinulla on ollut lähiaikoina? Niin ja onko C Moressa jokin sellainen sarja tai elokuva, jota suosittelisit minulle? Kevään C More uutuuksista odotan ainakin tällä viikolla ilmestyviä Loloa, sekä The Nice Guy -elokuvaa, jonka pääosassa nähdään Ryan Gosling. Koska: Ryan Gosling!

-Karoliina- 

Kommentit (5)

Minnea
8/5 | 

Tuo Kerro minulle jotain hyvää oli niin koskettava! Kävin nyyhkimässä leffateatterissa, mutta pitääpä katsoa se vielä uuden kerran.

laura.k.a
9/5 | 

Haha, juuri viime viikonloppuna tuli katsottua sekä The Dressmaker että Kaiken Teoria! Jälkimmäisen olin nähnyt jo kerran silloin muutama vuosi sitten sen ilmestyessä ja oli kyllä edelleen yhtä hyvä kuin silloinkin! Ehdottomasti ansaittu Oscar myös Eddie Redmaynelle pääosasta, aivan käsittämätön suoritus! The Dressmaker oli kuitenkin itselle vähän pettymys. Traileri oli oikein lupaava ja leffakin tempaisi mukaansa heti alusta alkaen, mutta sitten juuri vartti ennen loppua putosin ainakin itse kärryiltä kun juonen käänteet muuttui todella oudoksi ja koko leffakokemus lopahti sitten siihen. 

Matteh
10/5 | 

Mikä ihana pyöreä tarjotin! Niin soma. Olen jo pitkään ihaillut kyseistä yhksilöä, heh! Mistä olet tuollaisen löytänyt? Voi, kunpa olisi vielä myynnissä!

 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat