Moikkis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin sunnuntaita Marimekon Muksulassa ja näin siellä katossa rekvisiittana tämmöisen riippusängyn. (Itse Marimekolla oli muuten tietysti paljon ihanaa, mutta ihan kauheasti kummastutti sellaiset ketjuliikkeissä jo monta vuotta sitten nähdyt cupcake-paidat. Hei ihan oikeasti Marimekko! Ei semmosta, joohan!)

Mutta takaisin sänkyyn. Toimisikohan tuollainen ihan oikeana, käytössä olevana, sänkynä? Yläilmoissa parven tapaan?  Tai sitten normaalille korkeudelle ripustettuna niin, että koko paketin voisi kääntää päiväksi seinälle...

Onkohan nämä taas aivan päättömiä ideoita vai jopa toteutettavissa?

Jos kokemusta vastaavista löytyy, tai olet vaikkapa puuseppä/rakennushenkilö/mikälie, kommenoithan tähän alle. Sisustusintoilijan mielikuvitus ei jätä tätä ideaa nyt rauhaan.

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Veera
5/4 | 

Miksi ei toimisi, jos oikeasti tulevaksi rakentaisi.
Ystävän lapselle vastaavan piirsin, kun olivat parvisänkyä suunnittelemassa. Päätyivät tosin toiseen malliin, joten sillä kertaa ei köysisänkyä testattu.

Karoliina/ Kolmistaan
6/4 | 

Uuuh! Nyt haluan kuulla lisää!! Ja onko niitä piirustuksia jossain :D

Noppu
7/4 | 

Aika siisti sänky, tosiaan! Hei, en muista vanhan blogin puolelta lukeneeni, joten tuli mieleen heittää tämmöinen kysymys: avaisitko opehistoriaasi vähän täällä? Teen samaa duunia, joten arvatenkin myös sun operooli blogin takana kiinnostaa. Miten päädyit alalle, miten koet bloggaamisen työn ohessa, lukevatko sun oppilaat tätä? Eikä sillä, tämähän on ihan eri genren blogi, mutta tuntuu, että monissa blogeissa ammatti häivytetään ihan täysin taustalle.
Miten jaksat haastavaa yläkouluarkea? Itse olen seilannut ees taas yläkoulun ja aikuisopetuksen väliä. Molemmista tykkään kovasti, eri syistä tietty, pian pitäisi tehdä jotain valintoja, mihin sitä vielä vakavissaan ryhtyisi.

Karoliina/ Kolmistaan
8/4 | 

Moikkis Noppu! Kyllä tuo ammatin häivyttäminen taka-alalle on ollut aika tietoista. Ei se salaisuus ole, joskus siitä jotain mainitsenkin, mutta koska nämä maailmat - blogi ja koulu - ovat mulla niin erillään toisistaan, ei kouluasioiden ruotiminen täällä tunnu ehkä kovin luontevalle.
Tiedän aiheen kiinnostavan monia, ja koska olen muutenkin jo täällä avautunut enemmän itsestäni kuin ennen, never say never :D Pistetään harkintaan opepostaus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat