Oi ihanaa!20130709-213116.jpg

Mun isi, eli F:n pappa, teki eilen megaluokan varastoinventaarion sillä seurauksella, että laatikoiden kätköstä paljastui toinen toistaan ihanempia retroleluja 80- ja 90-luvulta. Poneja,nukkeja,kirjoja ja Legoja. Kaikkea mahtavaa, mitä kolmen pienen tytön taloudessa onkaan aikanaan voinut olla.

20130709-213128.jpg
Ehdoton F:n (ja minun!!) lempilöytä eiliseltä oli Legot. Astianpesukonepesun jälkeen Legot pääsivät suoraan leikkeihin,ja johan oli muuten ihana nähdä, että nämä lelut eivät ole aikaa kavahtaneet. Päinvastoin! Eikös ole aika huikea tuo vihreä kylpyhuonekalustus ja olkkari takkoineen?

Legot on muuten huippuleluja juuri siinäkin mielessä, että ne voi pestä ihan rohkeasti astianpesukoneessa. Ja oma kokemukseni on, että nämä 2010-luvun vastaavatkin ovat aivan yhtä laadukkaita tässä(kin) suhteessa kuin edellisten vuosikymmenienkin palikat. Voi kun vaan nuo huonekalusarjat tulisivat uustuotantoon! Miten olisi Lego-maailman taulutelkku tai tietokonenurkkaus :)

Leikkivätkö teidän lapsenne omilla lapsuuden leluillanne? Mikä on noussut uusiosuosikiksi?

-Karkki-

Kommentit (1)

Simppa
2/1 | 

Aivan ihana tuo sininen lego-teepannu!! Ja muutenkin,legot on ehdoton leikkisuosikki, ajaton. Miten neiti F:n yökyläilyt muuten sujuivat? :) oliko kahdenkeskinenaika raskasta vai osasitteko myös nauttia?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat