OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olipa kiva yllätys alkuviikosta postissa, kun sain hakea itselleni LivBoxin taas pitkän tauon jälkeen. Osa teistä varmasti muistaakin, kun joskus aikaisemmin olen hehkuttanut tätä kauneuslaatikko, joka ilmestyy ennakkoon tilattuna kerran kuussa, ja joka sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta aina kerrallaan.

Elokuun Boxista paljastui tällä kertaa Pepsodentin White Now Glossy Chic -hammastahna, Cutrinin Repair ISM -hoitoaine ja Lidlin Cien -waterproof mascara. Niin ja Lumenen Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito, jota olen kuolannut jo lehdissä, ja jonka todellakin aion otta heti testaukseen.

Lempparini LivBoxissa tällä kertaa olivat kuitenkin aivan älyttömän ihanan tuoksuinen ja värinen Maybelinen Color Sensational Vivid Matte Liquid -mattahuuliväri, joka pysyy todella hyvin! Sekä matkakokoiset Vichyn Ideal-päivävoide ja Neutrogenan-kuorintavoide.

Jos multa kysytään, sen lisäksi, että LivBoxin avulla pääsee kätevästi ja edullisesti testaamaan monia sellaisia kauneustuotteita, joita ei muuten testaisi, on yksi sen etu juuri nämä matkapakkaukset. Hauskaahan näissä tämän kuukauden Vichyssä ja Neutrogenassa on se, että ne ovat juurikin ne tuotteet, joita käytän jatkuvasti isossa koossa. Eipä nyt tarvitse sitten edes tehdä jatkossa kompromissia sen suhteen, että pitäisi ottaa jokin huonompi tuote reissuun mukaan kuin mitä arkena käyttää.

Jos sua kiinnostaa testata LivBoxia, tässäpä oivallinen alekoodi. Koodilla kolmistaanblogi saat syyskuun LivBoxin hintaan 13,90€* (norm. 16,90€). Koodeja rajattu erä ja syyskuun Boxi sisältä bloggaajien suosikkituotteita. Koodi on voimassa 28.8.2016 asti. LivBoxin voi tilata täältä. 

Nyt ei kun tilaamaan. Mä alan pakata kassia viikonloppureissua varten. Ja sinne mukaan käsimatkatavaroihin kyllä sujahtaa aika monta LivBoxin matkatuotetta tästä ja aikaisemmista Boxeistakin.

-Karoliina-
* Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa.

Kommentit (5)

Nippe
6/5 | 

Onko siis syyskuun boxin sisältö vielä salaisuus?

Tilps
7/5 | 

Tilasin - kiitti postauksen!
Jäin ihmettelemään, että miksiköhän jatkuvalle tilaajalle boxi on kalliimpi, kuin 6kk:n määräaikaistilaajalle. Luulisi päinvastoin. Laitoin livbox-tiimille viestiä asiasta! ?

8/5 | 

Tilasin Livboxia pitkän aikaa, koska onhan se nyt vaan kätsy tapa tutustua eri tuotteisiin. Jossain vaiheessa kuitenkin havahduin siihen, että poikkeuksetta vähintään puolet jokaisen boksin tuotteista jäi käyttämättä. Kaapit alkoi pursuta purnukoita ja ei se niin halpaa tavallaan enää ollutkaan.

Onneksi muutamia huipputuotteita on bokseista kuitenkin jäänyt käyttöön, mm. tuollainen Vichyn minirasvapurkki. Kun minipurkin sisältö loppuu, täytän sitä isommasta purkista uudestaan.

Istun parhaillaan käsimatkatavaroideni kanssa bussissa ja kassista löytyy tälläkin kertaa tuo minipurkki. Parasta!

Huikkailen sinulle mahtavat matkaterkut Itävaltaan, itse suuntaan helteiseen Unkariin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat