Instasize_0530175548
Instasize_0530175548

Kun kirjoittaa julkista blogia omasta elämästään, tulevat myös ne ei niin julkiseksi toivotut asiat väkisinkin monen nähtäväksi ja ruodittavaksi. Se on hinta, mikä pitää maksaa... Vai pitääkö? Mitä jos yrittäisi itse toimia toisin. Jopa esittää sen toiveen muille, teille lukijoille.

Minun ja Eskon elämä ja blogi olivat joskus yhteiset, mutta eivätpä ole enää. Me molemmat olemme jatkaneet omia elämiämme ja kirjoituksiamme tahoillamme, yhteistä meillä on enää historia ja tietysti se kaikkein tärkein, eli lapsi.

Olisi ollut teennäistä jatkaa omia blogeja ilman ainuttakaan eroaiheista tekstiä, mutta samalla kun niitä on tehty, on monesti tullut mieleen, ettei kuitenkaan olisi pitänyt tehdä niin. Se on ollut dilemma, jonka kanssa me molemmat olemme kamppaillut viimeisten kuukausien aikana.

Päätimme nyt, yhdessä, että emme kirjoita omissa blogeissamme erosta enää mitään. Se on nyt aihe, joka on ruodittu varmasti sen verran kun siihen on ollut tarvetta. Nyt aiheeksi saa kelvata tämä hetki ja tuleva.

Ja jos saamme esittää, toivomme, että nyt myös teidän lukijoiden tasolla asia jätetään taakse. Erityisesti vihapuhe ja se vastakkainasettelu, joka aika yllättäenkin joihinkin postauksiin on tullut. Emme usko, että kukaan sitäpaitsi jaksaisi loputtomasti pyöriä blogissa, josta huokuisi huono henki.

Meidän blogit eivät ole toistensa vastakohtia. Ne eivät kilpaile, saati ole koko ajan - ainakan meidän silmissämme - jotenkin vertailtavissa keskenään. Ne ovat omat erilliset yksikkönsä ilman erityisiä kytköksiä toisiinsa. Samoin kuin mekin.

Jatketaan kesää ja blogeja hyvässä hengessä!

-K&E-

Kommentit (14)

Piitu
15/14 | 

Hei!
Kirjoitan sulle samaa kuin Eskolle. .. Harmittaa, koska oli hyviä näkökulmia teillä molemmilla mutta ymmärrän päätöksen ja kunnioitan sitä. Jatkan teidän molempien seuraamista, koska kirjoitatte mahtavasti.

Ja hei... parhaat vanhemmat tyttärellenne , olette juuri te♡♡♡

Tsemppiä ♡♡

Hanna
17/14 | 

Hyvin päätetty! Aurinkoista viimeistä työviikkoa! :)

Jenni
18/14 | 

Hieno päätös! Iloa ja aurinkoa teille! :)

19/14 | 

Erittäin fiksu päätös - ja myös toive teiltä molemmilta. Toivottavasti lukijanne ovat yhtä fiksuja.
Aurinkoista alkavaa lomaa!

Katja
22/14 | 

Hyvä päätös. ? Ja muuten, tosi kiva, että te molemmat jatkoitte blogeja/aloititte oman. ?

ReettaK
24/14 | 

Ihan hyvä päätös. Kirjoitustyylisi on niin pirteä että eiköhän mukana pysytä pidempäänkin!

Anne h
25/14 | 

Hyvä päätös...
Luen kummankin blogia.

Tanja
26/14 | 

Sullekin terveiset että toivoisin enemmän postauksia juuri sun tunteista, mitä olet kokenut, mikä asia jäi viikon aikana mietityttämään, mitä hienoja muistoja ja tarinoita sinulla on elämästäsi. Mitä olet mieltä pinnalla olevista keskustelun aiheista ja ylipäätään: kuka sinä olet ihmisenä ja mitä ajattelet. Blogi on mielestäni menossa aivan liikaa vaatteiden ja muiden tuotteiden mainostamiseen...

28/14 | 

Olipas melkoinen yllätys kun tulin tänne vierailulle muutaman kuukauden jälkeen, ennen seurasin tätä blogia tiiviisti ja oon joskus jotain kommentoinutkin, mutta nyt on ollut pidempi tauko monen blogin seuraamisessa. Hirveän ikävää ero aina on, kun on kuvitellut elämää pidemmälle sen kumppanin kanssa, mutta minkäs näille mahtaa. Joskus oon kyllä ajatellut, että vaikutatte aika erilaisilta kun ootte niitä Arjen aarteita -videoita tehneet, mua on kyllä naurattanut hirveästi ne pyykki- ja siivousvideot ym., mutta joskus on hiipinyt mieleen, että onko se liika erilaisuus sittenkään hyvästä, vaikka sanotaan että "vastakohdat täydentää toisiaan". No enhän tietenkään tiedä millaiset välit teillä on kun ootte ihan kahdestaan, eihän kaikki välity tietenkään blogiteksteistä. Itse oon kanssa painiskellut vastaavien asioiden kanssa blogissani, yhteisistä hetkistä on kiva kirjoittaa, mutta entäs jos tulee ero. Ensin mietin että ehkä lopettaisin blogin pidon siihen, mutta nyt oon tullut siihen tulokseen, että sanoisin rehellisesti, että turpaan tuli henkisesti, mutta elämä jatkuu kuitenkin. Arvostan rehellisyyttänne ja toivotan kummallekin valoisaa tulevaisuutta ja toivottavasti pysytte kuitenkin väleissä jo F:n takiakin. Ja aina se laiha sopu on parempi kuin lihava riita. Itsekin oon exän kanssa väleissä vaikkei mitään sydänystäviä olla. Aurinkoista kesää teille kaikille kolmelle! Täytyy nyt seurata taas ahkerammin ettei mene kahta tuntia postausten kahlaamiseen ;) Voikaa hyvin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat