PB250171.JPG
PB250171.JPG

PB250175.JPG
PB250175.JPG

Muistatteko, kun sanoin, että en jaksa istua enää kynsihuolloissa. Että 2-3 tuntia ihan vaan paikallaan istumista tekemättä mitään, tuntuu hukkaan heitetylle ajalle, johon en vaan pidemmän päälle kykene (vaikka välillä rentoutuminen tekeekin hyvää.). Noh. The Span Suvi laittoi minulle postauksen jälkeen viestiä, että olisi olemassa eräs tapaa pitää kynnet pitkäaikaisesti kauniissa kunnossa niin, ettei peppulihakset puudu istuskelusta. Arvaatkaapa kiinnostuinko? No kiinnostuin!

Suvi suositteli minulle Shellacia, eli kynnen pintaan laitettava hybridilakka, joka laitetaan kuin kynsilakka, mutta joka kestää 2-3 viikkoa. Kynteen levitettän aluslakka, joka käytetään UV3-uunissa kymmenen (!) sekuntia (!). Sitten kynnelle levitetään kaksi- kolme kerrosta varsinaista värilakkaa (uuniaika näissäkin vain minuutin!) ja sitten päälle levitettään päällyskerros, jota niin ikään vain käytetään uunissa. Itse lakkaus suoritetaan ilman, että kynnen pintaa hiotaan - edes huollossa - joten menetelmä on todella ystävällinen kynnelle. 

Kaikki on mennyt tähän asti niin, että mahdollisuudet siihen, että olen löytänyt sen minun The Kynsihoitoni, toteutuu. Oli ihanaa, kun kynsiprosessi oli oikeasti 45 minuutissa ohi (vaikka kynsinauhani olivat karmeassa kunnossa)ja kynnet näyttävät nyt vain tismalleen sille kuin ne olisi lakattau "tavallisesti". Kynsi ei pullota tennäisen näköisesti, vaan lakkakerros on ohut. Nyt jos nämä vielä kestävät sen 2-3 viikkoa (raportoin tuloksista matkan varrella), olen myyty!

-Karoliina-

*kynsihuolto saatu The Spasta 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat