Moikkis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me olemme tehneet F:n kanssa vaatekompromissin tilanteessa, jossa minä haluaisin pukea F:n reippaaseen unisex-retroon, ja F puolestaan haluaisi kulkea päivät kruunussa ja tylleissä.

Olemme yhdistäneet voimamme niin, että minä saan yleensä valita (ainakin ohjailla) paita- ja sukkis/leggarivalinnassa, ja F puolestaan valitsee tutu-hameen tämän komeuden pariksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toimii aika hyvin.

Kertokaapa, miten teillä sujuu vaatevalinnat. Yhteistyössä vai eroavatko näkemyksenne? Olen kuullut, että on paljon lapsia, joille käy kaikki vanhempien valitsemat vaatteet (ja toisaalta aikuisia, jotka antavat vallan vaatteissa kokonaan lapselle). F oli varmaan vasta vuoden, kun hänellä oli jo selvät sävelet, mistä pitää ja mistä ei. ..huoh :/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terkuin Karkki, joka postaa tätä viltin alta, kuumemittari kainalossa.

*Sukkikset ja paita, Polarn O. Pyret // Hame, H&M

 

Kommentit (6)

Helmi
7/6 | 

Pojalle kelpaa kaikki. On sanonut, että kaikki on hyviä, mitä sitä äiti valitset. Tytöt taas, huoh. Jotkut vaatteet ovat vain no-no, jostain käsittämättömästä syystä. Nuorin 4v. pukeutuisi todella mielnkiintoisin yhdistelmin, jos vain aina antaisin. Nykyään olen antanut aika vapaasti, kunhan perusjutut ovat kohdillaan. Ei siis pelkkää toppia tmv. marraskuussa. Lopputulos ei ole todellakaan sitä, mitä itse valitsisin, mutta omanlainen, personaallisen boheemi. Annetaan kaikkien kukkien kukkia - yritän noudattaa tuota enemmän jatkossa.

äiti
8/6 | 

Muistan yhden tytön, jolla oli myös aika selvät sävelet vaatteiden suhteen. Vanhempana joskus hävetti, etenkin kun hän oli alakoulussa. Iskä luuli kerran linja-autopysäkillä seisovaksi pääsisäisnoidaksi -vaan ei ollut, se yksi tyttö oli menossa kouluun.

Karoliina Sallinen
9/6 | 

Ihanaa, jos voit olla noin liberaali :) Itseä pännii välillä, jos F haluaa lähteä jonnekin tärkeään paikkaan jokin kauhea kauhtana päällä ;)

Karoliina Sallinen
10/6 | 

Hih :D Se oli mun kokeileva kausi!

nimetön
11/6 | 

Pakko kysyä, onko su tyttären oikea nimi Neiti-F, vai onko se jokin ns. salanimi blogiavarten?

Karoliina Sallinen
12/6 | 

Kyseessä on "salanimi". Tosin veikkaanpa, että jossain vaiheessa alan käyttää täälläkin F:n oikeaa nimeä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat