hobbyhall_karoliina_HR_MG_4578
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4578

Olen ihan hurahtanut lakanoiden mankelointiin. Meidän pyykkituvassamme on aina ollut mankeli, mutta  opin käyttämään sitä vasta kaksi viikkoa sitten, kun kylään tullut äitini opetti minut mankeloimaan.

Jotenkin on vaan niin ihanaa ja rauhoittavaa kuunnella mankelin tasaista ääntä. Ja vielä mahtavampaa köllähtää kauniisiin ja sileisiin lakanoihin.

Lakanoiden suhteen meillä on ollut kuitenkin pieni pulma, koska pyykkipäivänä ei ole meinannut löytyä tarpeeksi toisiinsa käyviä lakanoita. Keksin kuitenkin Hobby Hallin kanssa tehdyn sisustushaasteen tiimoilta ratkaisun ongelmaamme. Tsekkaa lakanakeissin ratkaisu ja ihania mustavalkoisia lakanoita täältä.

-Karoliina-

*kuva Kaisu Jouppi

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (10)

Arja
11/10 | 

Meillä pitää lakanat olla vaaleita. Koskaan ei ole ollut mustavalkoisia tai räikeän värisiä.
Minä olen aina mankeloinut liinavaatteet, ihan pyyhkeitä ja froteita myöten. Meillä on vanha mankeli, ehkä noin 40v vanha. Nyt se meinasi temppuilla ja kävin katsomassa uusia. Niitä ei ollut myynnissä paljoakaan ja myyjä sanoi ettei niille ole kysyntää??! Näin ollen kodinkonekorjaaja teki meille käynnin ja taas toimii hyvin.
Olen ostanut lahjaksi mankelin joskus pojan perheeseen. Koskaan en ole siellä sitä nähnyt. Pikkutyttö ihmetteli meillä ko laitetta ja sanoin että teilläkin on tällainen. Mitähän minun pitäisi ajatella nyt antamastani lahjasta kun pikkutyttö ei ollut sitä koskaan heillä nähnyt!!!
Mankeli kuuluu niihin kodinkoneisiin joista en luovu. Mitenkä ihania ovat mankeloidut lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja pöytäliinat.

Janska
12/10 | 

Älä Arja turhaan loukkaannu, vaikka mankeli ei pojan perheessä olisikaan käytössä. Mie en oo tottunu lapsuudenkodissa mankelointiin, niin jotenki en pidä tärkeänä sitä enkä osais arvostaa hyvällä ajatuksella annettua lahjaa. Jokaisessa kodissa on ne omat jutut mihin panostetaan ja mankelointi ei vaan kaikilla välttämättä sijotu kovin ylös :)

Nipsuu
13/10 | 

Mä tunnen itseni niin mummoksi, kun toivon vanhemmiltani meille nyt häälahjaksi mankelia :D. Kukaan muu, ja vähiten myös, ymmärtää tätä. Meillä vaan oli myös lapsuudenkodissa mankeli, ja vaikka lakananvaihtopäivänä on illalla ihana mennä nukkumaan puhtaisiin petivaatteisiin, niin silti siitä fiiliksestä vain puuttuu se viimeinen luksussilaus, kun ne eivät ole sileät. Ja silittäjäksi musta ei ole :D.

Sanna
14/10 | 

Meillä oli lapsuuden kodissa mankeli, ja siksi niin ihanan sileät lakanat! Kun muutin pois kotoa, mankeloin lakanat opiskelija-asuntoni purkautuvassa (olin varmaan ainoa =). Opiskelujen jälkeen jouduin olemaan muutaman vuoden ilman mankelia, kunnes vähän aikaa sitten sain itselleni (käytetyn) mankeli. Vitsi miten ihanaa kun lakanat on taas sileitä =)! Laitan usein lakanan mankeliin siliämään koko yöksi, ja aamulla uuden tilalle päivän ajaksi, niin mun äitikin aina teki =).

Arja
20/10 | 

Ei ole koskaan edes mieleen tullut, että mankeloidut pyyhkeet pyyhkii/kuivaa huonommin. Esim. jos on pienet säilytystilat, niin mankeloitu pyyhe vie vähän tilaa ( ja saa hyvin suoran pinon niistä!!)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu