P1042490.JPG
P1042490.JPG

P1042493.JPG
P1042493.JPG

P1042494.JPG
P1042494.JPG

P1042496.JPG
P1042496.JPG

Lauantai ja taas lemppareiden aika! Viime aikoina iloa tuottavia pikku asioita ovat olleet seuraavat jutut:

  • Anna Taipaleen kirja Sydän juttu. Olen vasta kirjan alussa, mutta jotenkin kirja sykähdyttää jo nyt. Ihana kaunis teos siitä, kuinka oman sisäisen voimansa saa paremmin käyttöön ja miten armollisuutta voi treenata.
  • Kocostarin Princess Eye Patch*. Kornista nimestään huolimatta ihana silmäpussukoiden tehokosteuttaja ja virkistäjä. Ja kyllähän tuo glamourinen ulkoasukin vetoaa sisäiseen harakkaani.
  • Tulppaaniajan alku.
  • Tokmannin kumilenkit hiuksiin. Aivan ykkösiä (ei mene rikki ekasta venytyksestä) ja todella paljon halvempia kuin monen muun merkin vastaavat
  • Raakakaakaojauhe. En ole koskaan erityisemmin perustanu raakakaakaolevyista ja patukoista, mutta jauheena tämä aine on kultaa. Tulee himppu verran parempi kaakaojuoma kuin perus O`Boysta. 
  • Siivottu vaatekaappi ja kierrätykseen lähetetyt pussit. Vaikka kirppistely ei poistakaan kaikkia vaateongelmia - kuten täällä kerroin - on kaapeissani nyt hyvä alku jatkaa eloa vähän fiksummin. 
  • Aste asteelta lyhennetyt ripsipidennykset. Hauska nähdä, missä tilanteessa ollaan kesällä. Jääkö kehitys tähän vai väheneekö vielä millit?

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (7)

Maarit
8/7 | 

Mistäs noita silmäjuttuja saa? Koitin tehdä joskus raakakaakaojauheesta kaakaota. En tiiä,liian karvasta mun suuhun...teinkö jotain väärin...?

Karoliina Sallinen
9/7 | 

Ainakin Hobby Hallista ja monista (kaunes)nettikaupoista! 

Karoliina Sallinen
11/7 | 

Kiva, jos tuli hyvä vinkki :) 

Yotimix
12/7 | 

Ehdottomasti vinkkiä miten teet raakakaakao jauheesta hyvää kaakaota :D Itsellä kaapissa iso pussi ostettuna, mutta osaan valmistaa vain donitseja missä maku on oikeasti hyvä. Se on kovin vahva ja karvas :/ Haluaisin taitaa ja tykätä enemmän tästä oikeasti terveellisestä kaakaojauheesta :)

Karoliina Sallinen
13/7 | 

Tulossa tällä viikolla :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat