OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyselin teiltä alkukeväästä vinkkejä potkulaudan ostoon. Kiitos valtavasti niistä: Ohjeidenne avulla löysimme F:lle oikein mainion potkulaudan, Maxi Micron. Esko osti potkarin F:lle Tammiston XXL-liikkeestä, ja hinta oli tarjouksessa (ainakin tuolloin) 94,90e.

Maci Microssa on kaksi etyupyörää ja yksi takapyörä, joten sillä potkuttelu pysyy 4-vuotiaaltakin hallinnassa. Runko ei mene kasaan, kuten olimme aluksi toivoneet, mutta suhteellisen kevyt potkari kulkee mukana kyllä silti kätevästi. Plussaa myös siitä, ettei kyseessä ole mikään lelu, vaan esimerkiksi kädensijan korkeutta saa säätää juuri oikean korkuiseksi. Tästä syystä potkari ei ole vain yhden kesän ostos, vaan seuraavia kesiä varten kädensija nostetaan sitten vain ylemmäs. Painoahan potkari kestää nimittäin jopa 50 kiloon asti!

F rakastaa potkariaan. Jopa niin paljon, että alkaa pelottaa, malttaako typy enää pyöräillä polkupyörällään yhtään minnekään.

Onkos teille kotiutunut potkulautaa sitten viime keskustelujemme jälkeen?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

12/11 | 

Meille tuli potkulauta kolmivuotiaalle juuri sinun blogipostaukseksesi innoittamana :) Joku kommentoi saksalaislasten suosikkimerkistä Hudorasta ja tilattiin sit sellainen kaksipyöräinen versio Saksan maalta. Pohdin pitkään että 2 pyörää vai kolme, mutta kun lapselle on vankka tasapaino potkupyöräilyn myötä, niin aattelin että kaksipyöräinen toimii pidemmän päälle (hyvin arvioitu, ekalla testiajolla päästiin lähikauppaan asti, vajaa 1km matka, ei paha). Niin ja sen saa taitettua kasaan, se oli meille tärkeä kriteeri (heh ja painoraja 100kg, eli vanhemmatkin voi tarvittaessa kruisailla ;)).

tätio
13/11 | 

Voiko toi hinta olla oikea? 90€ potkulaudasta? Huh ...

14/11 | 

Potkulautailu voi tosiaan häiritä polkupyöräinnostusta. Meillä kuopuksella kävi niin ja jäi melkein yksi pyöräilykesä välistä, kun aina tahtoi mennä potkulaudalla tai potkupyörällä.

15/11 | 

Me ostettiin vähän aikaa Puky potkulauta, jolle tuli hinnaksi noin 140e. Siinä on tosin käsijarru ja isot pyörät, mikä mahdollistaa potkuttelun myös mulla kuin asvaltilla.

Maaria-Minna
16/11 | 

Ei nyt kyllä liity aiheeseen, mutta kysyn silti. Minua kiinnostaisi äidinkielen open työt ja nyt kysynkin millainen kokemus sinulle oli kyseinen pääsykoe. Onko kokeessa yleensä ollut kaksi vaihetta tms? Niin ja sun ja Eskon blogi on ihan suosikki <3

Tiina
17/11 | 

hei! Mietin millainen ohjattavuus on potkulaudassa, jossa on kaksi pyörää edessä?

Karoliina
18/11 | 

Waude! Kuulostaapa hyvälle potkarille tuokin!

Karoliina
19/11 | 

Minusta satanen kunnollisesti laitteesta on ihan ok hinta!

Karoliina
21/11 | 

Voi apua! Muistankohan mitään? Hain kirjallisuuteen 2004 JKL:ään, ja silloin oli aineistopohjainen koe. Ei pääsykoekirjaa, vaan esseitä ja analyysitehtäviä. Pääsin sisään, mutta koska halusin vuoden päästä HKI:iin, hain sinne. HKI:iin hain suomen kielen kautta (koska sinne oli helpompi päästä ja halusin pelata varman päälle). Silloin oli muutama pääsykoekirja ja paaaaaljon kielioppikysymyksiä. Tosin heti päästyäni yliopistoon vaihdoin vanhan pääaineeni, kirjallisuuden, takaisin. Pedagogisiin on sitten erikseen ainakin haastattelu.

Kiva ala! Suosittelen :)

Karoliina
22/11 | 

Ainakin minun mielestäni todella hyvin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat