Heissan,

ja terkkuja maalta. Tässä Putouksen mainoskatkolla naputan pikapostausta. Kuvia reissusta tulee myöhemmin, vaikka nyppiikin laittaa näitä puhelinrämällä otettuja sumuotoksia enää minnekään. Onneksi ensi viikolla tulee uusi iPuhelin postista, oujee :)

pomp2
pomp2

pomp1

 

Sitä tulin tänne vaan kertomaan, että Pomp de Luxin uusi kesäkuvasto on ilmestynyt. Ja olipa siellä taas aivan ihania vaatteita. Ihan nuo kaikista hempeimmät ja romanttisimmat jutut eivät oikein putoa (paitsi juhlavaatteissa), mutta joukosto löytyy kyllä myös iso kasa vähän reippaampiakin vaatteita. Taidan eksyä ehkä myös poikien puolelle nappaamaan Neidille parit vaatekappaleet.

Ainakin pinkki juhlamekko, musta-valko -raidalliset leggarit ja neuletakki, haaremikollareita, huppari ja pari muuta juttua on saatava. Onneksi voin perustella tämän kyllä itselleni aika hyvin: Neiti on kasvanut viimeisen 6 kuukauden aikana taas 11 senttiä, joten tarpeeksi isoja käyttävaatteita ei kaapista enää paljonkaan löydy. Oikein hävetti viime viikolla, kun huomasin päiväkotipäivän jälkeen, että Neiti oli viettänyt päivän todellakin liian pienessä paidassa. Kuinka paljon muuten itse ostatte lastenne vaatteisin kasvunvaraa? Tuntuu jotenkin tyhmälle, että jokin vaate on käytössä alle puoli vuotta...

 

pomp3

Aikooko joku teistä pitää Pompin kutsut keväällä? Itse en pidä, mutta kaverin kutsut ovat jo tiedossa. Voi rahapussi parkaa...

UMK- ja Putousterkuin: Karkki

Kuvat:

Pomp de Lux

Kommentit (4)

ph00
5/4 | 

Meillä vanhempi poika kasvaa sen verran, että vaatteet kerkiää olemaan suht kauan käytössä.. =) haluaisin kyllä kutsut pitää, kun en ole tämän merkin kutsuja vielä pitänytkään :) se jää nähtäväksi ;)

Karoliina Sallinen
6/4 | 

Suosittelen kyllä Pompia. Tosin esittelijöistä minulla ei ole vielä oikein kokemusta, olen tilaillut vaatteita pääasiassa Pompin nettikaupasta.
Pahoittelun muuten, että nämä vaatepostaukseni käsittelevät pääasiassa tyttöjen vaatteita. Kurkkasin nyt tietoisesti tuon kevätkuvaston poikien puolen. Oli aika cooleja :) Niin kuin jo kirjoitin, tilaan varmasti myös sieltä "väärältä" puolelta Neiti-F:lle.

7/4 | 

hei! tarvisin lähettää sinulle vähän sähköpostia mutta en mistään löydä osoitetta....ota yhteyttä! nadja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat