Heissan,

IMG_0246
IMG_0246

IMG_0245

Olin aamulla kavereideni järjestämillä POMP de LUX kutsuilla, ja voin sanoa, että pää meni heti kättelyssä pyörälle. Olin tietysti tutustunut kevään uutuuksiin jo sähköisen kuvaston kautta, mutta eihän sen katselu vastaa kuitenkaan oikein vaatteiden hypistelyä. Ja niinhän siinä taas kävi, että ne vaattet, jotka olivat kuvissa sävähdyttäneet, jäivät tällä kertaa ostamatta. Ja puolestaan ne, joita en ollut edes huomannut, pompahtivat suosikeikseni live-tilanteessa. Voinpa vaan sanoa, että näitä suosikkeja oli aika monta ;)

Kevätmallisto rakentui pehmeiden värien pohjalle. Tyttöjen vaatteissa toistuvat korallin, persikan ja luonnonvalkoisen värit, pojilla vaatetangon sisältö oli saanut innoituksensa seilorivaatteiden väreistä. Jottei homma olisi mennyt kuitenkaan liian lällyksi, oli sekaan osattu tuoda myös oikea määrä särmää: mustia ykistyiskohtia, reippaita tikkausia, ryhdikkäitä raitoja ja rentoja college-kankaita. Aika hyvä kombo siis reipashenkiseen söpöilyyn!

IMG_0240

IMG_0239

IMG_0237

Tilasin Neiti-F:lle kuvissa näkyvät kimalteiset Alisha-shortsit, Adelle-collegepöksyt (ja hupparin),sekä  Rosemary-paidan ihanilla perhoshihoilla (minulla on jokin heikkous tähän hihatyyliin). Sen lisäksi ostoskoriin tipahtivat myös musta juhlaneule ja siihen sopiva koralli-musta -juhlamekko, jotka esittelen sitten tarkemmin, kun ne saapuvat postin matkasta meille. Sen verran kuitenkin paljastan, että mekko on sellainen tylliunelma, josta POMPin vaattet ovat ehkä kaikkein tunnetuimpia, ja josta muuten tuo nimen ensimmäinen osa, POMP, muistuttaakin.

Sen vain huomasin kaiken sen ihasteluni keskellä, että ostokoriini, kuten kuvistaki huomaa, päätyivät kuitenkin vain ne kaikkein neutraaleimmat ja harmaimmat sävyt. En tiedä, ohjaako talven tummat vaattet vielä valintojani, vai enkö vain osaa oikein kuvitella vaalealle Neiti-F:lle esimerkiksi vaalenkeltaista paitaa. Ehkä pitäisi rohkaistua tässä väriasiassakin, ja uskaltautua ainakin kesävaatteissa mukavuusalueen ulkopuolelle.

Nyt alan mutustella Fazerin leipomosta nappaamaani hillomunkkia, ja yritän päästä vielä lungiin lomatunnelmaan. Miten se onkaan, että normiviikonloppuna lauantaipäivä tuntuu vielä niin rennolle, mutta lomaviikon jälkeisessä lauantaissa on jo lopun alun tuntua? Onneksi ajatusten karkaamista arkikuvioihin liiaan aikaisin kuitenkin esti tämä aamuinen vaatepläjäys. Kiitos vielä järjestäjänaisille, Kaisalle ja Sennille! Kaisa on ainain uskaltautunut jo keväisen keltaisen vietäväksi, jes!

IMG_0242

-Karkki-

Kuvat:

iPhone 4S

Vaatteet:

POMP de LUX, spring/summer 2013

Kommentit (2)

Inu
3/2 | 

Mä olisin ite voinu pukea noi shortsit ja kollarit :)

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Sama täällä :) Joukossa oli myös yhdet aivan ihanat pitsishortsit, jotka olivat aivan samanlaiset kuin esim. Vilalla ja H&M:llä viime kesänä. Koko 152cm on kuulemma TODELLA suuri, ja hetken jo harkitsin, että tilaan ne itselleni. Sitten kuitenkin totuus iski vasten kasvoja: Tuskin synnytyslantio menee joustamattomiin lastenpöksyihin ;) Vähän harmittaa, etten ostanut niitä edes Neiti:lle...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat