IMG-20180415-WA0010.jpg
IMG-20180415-WA0010.jpg

IMG-20180416-WA0027.jpg
IMG-20180416-WA0027.jpg

IMG-20180416-WA0026.jpg
IMG-20180416-WA0026.jpg

IMG-20180416-WA0011.jpg
IMG-20180416-WA0011.jpg

IMG-20180416-WA0012.jpg
IMG-20180416-WA0012.jpg

IMG-20180416-WA0013.jpg
IMG-20180416-WA0013.jpg

IMG-20180416-WA0017.jpg
IMG-20180416-WA0017.jpg

IMG-20180416-WA0018.jpg
IMG-20180416-WA0018.jpg

IMG-20180416-WA0019.jpg
IMG-20180416-WA0019.jpg

IMG-20180416-WA0007.jpg
IMG-20180416-WA0007.jpg

Kirjoitin männäviikolla jo kaksi postausta minun ihan huikean ihanista polttareistani. Täällä kerroin, kuinka karmivasti kaikki alkoi, ja täällä taas siitä, mitä sitten tapahtui.

Nyt on vuorossa polttaripostausten viimeinen osanen, eli se, jossa ammuskellaan ja nukutaan kaksikerroksisessa sviitissä. (Eivät liity yhteen).

Kun heräsin polttareideni toiseen päivään, kello oli kuusi lauantaiaamuna. Ja minulla oli aivan jäätävä migreeni. Pääkipu oli nostellut jo vähän päätään perjantaina, mutta nyt kipu oli aivan karmea. Koska en löytänyt mistään silmälasejani, en nähnyt etsiä myöskään lääkettä. Oli pakko herättää sohvalla nukkunut Anne-ystäväni ja pyytää tältä Buranaa. Vetäisin pari tablettia buranaa, mutta kipu vain jäi. Tiesin, että jos meinaan selvitä päivästä, täytyy ottaa Panacodia, jotta kipu menisi ohi. Ja menihän se, tai ainakin lieveni. Olin valmis uuteen päivään.

Puimme yllemme toistamiseen salapoliisivaatteet suuntasimme Tampere-sakilla juna-asemalle. Osa Tampereen porukasta jäi Manseen jo tässä vaiheessa, mutta toisaalta Helsingissä liittyi joukkoomme uusia polttarinaisia. Tai siis polttarieläimiä: Mukaan remmiin tarttui muun muassa Susikoira Roi ja poliisikoira Rex.

Kummastelin koko polttariaamun ajan, miksi en saanut ottaa annostakaan alkoholia. Mutta sain vain vastauksen, että edessä olisi jokin aktiviteetti, jossa ei saisi olla alkoholia veressä. Voitte vaan kuvitella, millainen ajatusleikki päässäni alkoi pyöriä? Benji-hyppy, carting? Mitä ihmettä?

Joka tapauksessa emme jumittuneet tähän aiheeseen, vaan polttaripäivä eteni arvoitusten kanssa. Ensimmäisen salapoliisivihjeen antoi minulle junan konduktööri (hieman hämmentävää) ja erilaisten vihjeiden ja tehtävien avulla tuli sitten suunnistettua suuri osa päivästä pitkin Helsinkiä ja Komisario Palmu -leffojen tärkeitä paikkoja. Käytiin muun muassa Tähtitorninmäellä ja Bruno Rygseckin talolla.

Oli niin ihanaa, miten kaasot oli ottanut minun omat lempparipaikkani muutenkin huomioon. Ruokailimme Sandrossa ja illan bilehilevaatteet käytiin hakemassa Ivana Helsingiltä, mistäs muualtakaan. Oli ihan huikeaa, miten kaasot oli onnistunut junailemaan tämänkin asian minun selän takana. Olin nimittäin lähetellyt ivanalaisten viestiä kevätvaatejutuista pari viikkoa aikaisemmin. Oli ollut tarkoitus, että minulle tulee muutamat vaatteet postissa, mutta sitten Ivana olikin alkanut jarrutella hommaa. Sanottiin, että joku oli lomilla, postitus onnistui vasta vähän myöhemmin ja sitä rataa.Mutta katin kontit! Ei siellä kukaan ollut lomalla, vaan Ivanan ihmiset ja siskoni olivat järkänneet minulle vaateyllärin juuri polttareihini, joten siksi ”posti oli tökkinyt”.

Ivanalla käynnin jälkeen sain vielä tehdä yhden arvoituksen Kallion pubeissa, jonka jälkeen pääsimme päivän kohokohtaan. Nimittäin ampumaradalle, koska täytyyhän jokaisen itseään kunnioittavan komisarion osata ampua. Ja vitsi se olikin hauskaa! Vaikka aseen pitely ja lipastaminen (onkohan oikea termi?) jännittivätkin aluksi, oli koko homma niin kivaa. Kilpailuhenki nousi, aseet paukkuivat ja lopuksi tarkistettiin aina tulokset taulusta. Todellinen kohokohta, jonka vuoksi skumpan poksauttamista todella kannatti lykätä.

Loppuilta menikin sitten saunoessa, kilistellessä, höpistessä ja lopulta baarissa. Ja kun ilta kääntyi yöhön, kömmittiin me siskojeni kanssa niin mahtavaan sviittiin, etten ollut koskaan edes nähnyt sellaista. He olivat nimittäin varanneet meille huoneen Radisson Blu Plazasta. Eikä ihan minkä tahansa huoneen, vaan kaksikerroksisen lukaalin, jossa on saunat, näköalat ja kristallikruunut. Oli kyllä aivan käsittämättömän hulppea hotellikokemus.

Aamulla syötiin hotelliaamiainen, köllittiin vielä hetki huoneessa ja suunnattiin takaisin kotiin Tampereelle. Miten ihanat, ikimuistoiset ja huikeat polttarit.

-Karoliina-

Kuvat: Auroora Ala-Hiiro

Kommentit (17)

Minni123
18/17 | 

Huh ja vau! Upeat polttarit, itse asiassa niin hienot, monipuoliset ja vaivalla valmistellut, etten ole koskaan kuullut kenellekään järjestettävän moisia! Siskosi ja ystäväsi ovat todella halunneet järjestää ikimuistoisen polttariviikonlopun! Usein kuulee/näkee, kuinka toista kertaa naimisiinmennessä pidetään sovitusti matalampaa profiilia, mutta hienoa että otetaan halutessa ilo irti yhtälailla, eikä toinen ja yhtä todellinen onni jää tietyllä tavoin ensimmäisen liiton/alun varjoon. :) T. Minni

Karoliina Sallinen
19/17 | 

Mulla on ihan huippu lähiväki <3

Vierailija
20/17 | 

Särkylääkkeet ja alkoholi ei varmaan muutenkaan ole hyvä yhdistelmä.

Karoliina Sallinen
21/17 | 

Burana kai ei ole vaarallista (tosin ei suositeltavakaan), mutta Panacod ehdoton nou-nou!

mymble
22/17 | 

Ei saakeli miten upeet polttarit! Kyllä sulla on ihania ihmisiä ympärillä :)

soffffe
24/17 | 

Hauskoja polttaripostauksia, vaikuttaa olleen ihana viikonloppu.
Täytyisi olla kuitenkin ehdottoman selvää, että kipulääkkeiden ja alkoholin samanaikaista käyttöä on vältettävä. Panacodia ainakin, osa sallitaan pakkausselosteen mukaan. Mutta; maksan terveydelle ja toiminnalle ne ovat haitaksi.

Karoliina Sallinen
25/17 | 

Jeps! Panacodia ei missään nimessä!

Wirsu
26/17 | 

Alkoholi ja lääkkeet ovat tietysti nou nou,mutta, jos skumppa poksautetaan vasta illalla ja panacodia käsittääkseni otettu jo aamulla,niin tuskin tästä mitään kamalaa tapahtuu..(ja blogin kirjoittaja ilmeisesti myös hengissä).

Vierailija
27/17 | 

Myös tuo ammunta kolmiolääkkeen vaikutuksen alaisena vaikuttaa kyseenalaiselta...

Vierailija
28/17 | 

Voi hyvänen aika tätä "huolenpitoa"... ei kai siellä nyt sikinsokin ampua roiskita vaan hyvinkin kurinalaisesti ohjaajan valvonnassa!

Karoliina Sallinen
29/17 | 

Totta! Onneksi aamukuuden ja iltakuuden välissä ehtii kovempikin lääke laantua :)

Vierailija
30/17 | 

Opioidit (joihin Panacodin sisältämä kodeiini lukeutuu) eivät helpota migreeniin vaan itse asiassa saattavat jopa pahentaa sitä. Suosittelen hakeutumaan omalääkärillesi oikean migreenilääkkeen, kuten sumatriptaanin, harkintaan sen sijaan että käytät euforisoivia kipulääkkeitä joilla ei ole ko vaivaan vastetta.

t. lääkisopiskelija

Karoliina Sallinen
31/17 | 

Arvostan mielipidettäsi, mutta kuten ehkä lääkisopiskelijana tiedät, kaikki "varmat" lääkkeet ei tehoa kaikille. Mä olen sairastanut 2007 aivokalvontulehdukseen, jonka seurauksena olen syönyt mm 2010 asti kahta eri migreeninestolääkettä päällekkäin + testannut kaikki migreenilääkkeet sumutteisiin asti. Jostain syystä mulle paras kombo normimigreeniin ( ei sairaalahoito vaativaan) on ollut ibuprofeiini+panacod -yhdistelmä.

Vierailija
32/17 | 

No mutta hyvä muistutus mulle asiasta! Anteeksi turhasta pätemisestä, vedin vähän mutkat suoriksi.
t. samainen lääkisopiskelija

Vierailija
33/17 | 

Sumatriptaanikaan ei sovi läheskään kaikille - itse olen saanut siitä erittäin voimakkaat sivuoireet joten se on ehdottomasti kielletty.
Itse olen sitä mieltä että jos mm. Panacod auttaa niin miksei sillä sitten hoidettaisi. Eri asia tietysti on jos migreeni on esim. Viikottaista. Mutta eiköhän lääkitys ole asia jonka voi jättää ihan ihmisen ja hänen lääkärinsä keskinäiseen harkintaan vaikka alan asiantuntija kommentoija onkin :)

Ll
34/17 | 

Aivan mielettömät polttarit! Vitsi, jopa pieni kateus iski, kun tekstistä välittyi se kuinka paljon polttareihisi on panostettu jotta niistä tulisi ihanat juuri sinulle! Tässä omiani odotellessa toivon että saan itsekin kokea jotain samantapaista, ja uskon kyllä että saankin:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat