Heippa,

"ei tänään oo hoitopäivä, tänään mennään Hanksulle. Mää pakkaan pöllökassin, junassa kondentööri ottaa liput. Evääksi Mäkkäriä ja lanskiksia. Tänään on vapaapäivä..."

Tänä aamun Neiti-F piti tipauttaa kurjasti maanpinnalle, koska viikonloppuun oli vielä se yksi tärkeä yö. Olemme siis menossa Neidin kanssa huomenna työ- ja hoitopäivän jälkeen Hankasalmelle junalla, ja Eepi saa poikamiesviikonlopun. Ja kuten selonteko kertoo, Neiti odottaa viikonloppureissua jo aika täpinöissään.

Hankasalmella meillä onkin luvassa oikein todellinen tyttöjen viikonloppu, koska isänikin on työreissussa, eikä näin ollen talossa taida heilua yhtään mieshenkilöä viikonlopun aikana. Kuusi naisihmistä siis saman katon alla. Minun mummoni, äiti, minä, kaksi siskoani ja tietysti Neiti-F :) Voi tulla paljon puhetta ja vielä enemmän herkkuja.

Ainoa jännitysmomentti reissussa piilee siinä, että minun pitää vaihtaa Neidin kanssa junaa kesken Lahti-Hankasalmi -väliä. Ennen saimme lötköillä koko junamatkan yhdessä junassa, mutta nyt suora junayhteys on jostain syystä lakkautettu perjantai-iltapäivästä :( Toivotaan, että VR:n voi luottaa, ja Kouvolassa on todella juna (ajallaan) odottamassa meitä jatkoyhteydelle.

IMG_1920
IMG_1920

IMG_1922

Reissuun pakkaamista helpottaa muuten kummasti juuri Hankasalmen isovanhemmilta saatu 2-vuotislahja, SkipHopin pöllömatkalaukku. Kassi vetää sisäänsä yllättävän ison määrän tavaraa. Pöydällä näkyvät vain Neidin kamat, mutta pakatessani huomasin, että meikän viikonloppuvaatteet mahtuvat samaan pöllöön. Ei pöllömpää!

IMG_1925

Vaikka tuota SkipHopia löytyy jo aika monelta lapselta, himoitsen kyllä Neidille vielä saman sarjan laukkua ja eväsrasiaa. Mehiläinen voisi olla aika pähee :)

Tässä vielä muutama vinkki, mitä lapselliselle junamatkalle kannattaa pakata mukaan:

- Sisätossut. Neidillä yleensä Tohvelisankarin nahkatossut, tälle reissulle mukaan tulevat PO.P:n tohvelit.

- Juomaa ja ruokaa. Rusinoita, pillimehua ja lahjontaherkkuja raivarin varalle. Huono äiti aikoo huomenna kurvata junaan Hesen kautta. Tai sitten syödään perinteiset ylikalliit ja ylipahat junalihapullat.

- Kosteuspyyhkeitä. Käsidesiä.

- Omaa tekemistä (koska leikkivaunun meininki voi olla joskus liian hurjaa, ainakin äidin mielestä, kaksivuotiaalle). Kirjoja, tarrakirjoja, iPad...

IMG_1923

Näillä meiningeillä kohti viikonloppua! Ihanaa sellaista!

Terkuin:Karkki

 

 

Kommentit (2)

ph00
1/2 | 

Minun on pakko kyllä ostaa tuo apina-reppu kun pojalla alkaa nyt hiihtoloman jälkeen ensimmäistä kertaa elämässään kerho ja syksyllä hoito :) mukava pakata sitten uuteen kerho reppuun tossut ja eväät :) <3

Karoliina Sallinen
2/2 | 

Siis myös eväsrasia ja tossut tilaukseen ;) Itseäni harmittaa, kuin noissa pienissä repuissa ei ole sellaista ylimääräistä remmiä rinnan yli laitettavaksi. Semmoisen avulla pysyisi reppu hyvin pienenkin riessaajan tai kerholaisen omassa selässä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat