OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos mä jotain lastenvaatteissa inhoan, niin liian lyhyitä vyötäröosuuksia. Lapset kyykkivät, könyävät ja kumartelevat, ja jos saa koko ajan olla kiskomassa pöksyjä uudelleen alkkareiden peitoksi, on vaatteissa jokin vika. Niin ja ei kai ne päälläkään kovin mukavalle tunnu, voisin veikata.

Kuten mä olen jo aikaisemminkin kertonut, mun mielestä lastenvaatteissa käytännöllisyys ja kestävyys ovat ykkössijalla. Ja jos oikein hyvin käy, voi näiden kahden kaveriksi löytää samasta vaatteesta myös kauneutta.

Mä olen tänä vuonna Polarn O. Pyret -ambassador, eli teen yhteistyötä PO.P:n kanssa vielä vähän tiiviimmällä tasolla kuin ennen. Tänä vuonna mä mm. poimin teille juuri ne mun kaikista ihanimmat suosikit ja vinkit, jotka liittyvät PO.P:iin.

Näin huhtikuun kunniaksi mä ajattelin, että esittelen teille sen vaatekappaleen, josta mun PO.P-rakkaus alkoi vuonna 2012 - nimittäin nappisäädölliset leggarit. (Tuon neljä vuotta vanhan postauksen – joka ei muuten ollut yhteistyö – voi käydä lukemassa täältä).

Siitä asti F:llä onkin ollut vaatekaapissaan aina yhdet tai useammat PO.P:n legginsit. Niiden etu kaikkiin muihin leggareihin verrattuna on se, että trikoo on paksumpaa kuin yleensä (ts. konttaaminen ja rymyäminen ei riko pöksyjä), ne tulevat pyykkikoneesta aina yhtä sileinä kuin sinne mennessäkin ja kaiken lisäksi vyötärösäätö mahdollistaa ostamaan housuihin kasvunvaraa.

Tämän kevään PO.P-leggarit saivat kyllä myös haukkomaan henkeä kauneudellaan. Tätä ötökkä- ja kukkatyyliä lisää, kiitos! Ötökkähousuista tuli heti F:n suosikit!

Onko teillä jotkut PO.P:n vaatteet, joita ostat aina uudelleen ja uudelleen uudessa koossa? Meillähän legginsien lisäksi toinen kestosuosikki on talven lippapipo.

-Karoliina-

 

Kommentit (31)

J
2/31 | 

Po.p:n vaatteet on aivan ihania ja oon pitänyt niitä myös tosi kestävinä mutta juuri vaan pari kertaa pidettyihin lapseni leggareihin jo ilmestyi reikä polveen. :( Eikä hän enää edes konttaa. Noi ötökkäleggarit on kyllä pakko saada!

Ella
3/31 | 

Anteeksi Karoliina, mutta tuntuu että postauksesi ovat koko ajan kaupallista yhteistyötä ja se menettää mielenkiintoa todella reippaasti.

Kaupalliset yhteistyö bloggaukset JOSKUS ovat ok. Mutta vähän liian usein sinulla tuntuu olevan näitä sponsoreita nyt olevan.

Pidän sinun jutuistasi ja vaikutat hyvältä naiselta jonka blogia on vuosien aikana tullut seurattua :) Viime aikoina taas enemmän, mutta nyt tuntuu että on saanut ähkyn näistä mainospostauksista.

Hyvää kevättä kuitenkin sinulle :)

4/31 | 

Jokaiseen postaukseen, jossa puhutaan muusta kuin bloggaajan tunteista, joku "keksii"marista kulunutta klisettä käyttäen miten KOKO AJAN esillä ovat yhteistyöbloggaukset. Olen vasta vähän aikaa sitten laskenut bloggaajan puolesta ärsyyntyneenä postausten/kaupallisen yhteistyön suhteen tässä blogissa v. 2016. Muistaakseni bloggauksista 25% käsitteli jollain tavoin - kaikki eivät edes suoraan-kaupallista yhteistyötä.

Anteeksinyt Ella. Suosittelen matematiikan opintoja. Laskin samat suhteet tässä kuussa. Karoliina on blogannut 15 kertaa. Näistä 5 on ollut kaupallista yhteistyötä, joista kaksi on ollut arvontoja joissa lukijan on mahdollista voittaa itselleen ko. tuotteita. Se, että bloggaaja esittelee tavaroita/tuotteita jota on itse hankkinut (tässä kuussa kaksi) EI OLE kaupallista yhteistyötä.

Se että mainostajia on, kertoo käsittääkseni siitä, että blogi on sen arvoinen että niissä mainostaminen kannattaa. Jos luet blogia joissa mainoksia ei ole, ovat sen lukijamäärät todennäköisesti hyvin pienet. Bloggaajt saavat palkkaa blogin ylläpitäjältä ja ylläpitäjän on tulonsa jotenkin anasaittava. Tämän blogin ylläpitäjä on Bella-blogit, ei bloggaaja itse.

Ja jos ei "mainos" kiinnosta, voi sen jätää aina lukematta.... Seuraavana päivänä voi käydä sitten kurkkaamassa jos nyt olisi sattunut ilmestymään lukijaa kiinnostavaa tekstiä.

Anku
5/31 | 

Onko Karoliinalla tai jollain muulla tietoa, että minkä merkin paidat olisi pitkäselkäiselle lapselle hyviä? Meidän nuorimmaisen selkä on todella pitkä ja tuntuu, että kaikki paidat on hirveän lyhyitä. Tai sitten, jos ostaa liian ison (joka selästä on ok) niin hihat on liian pitkät eikä paita istu muutenkaan hyvin..?

6/31 | 

Jäitä hattuun nyt taas! En tiedä millä matematiikassa tuo luku 5 on saatu, koska oikeasti yhteistyöpostauksia on ollut enemmän (Reima, mainio, kumppparit) ja kaikista vähintään 2, yleensä 3 postausta

ymmärrän että bloggaajatkaan eivät työtään halua palkatta tehdä, mutta pelkään kovin että Kolmistaan kärsii nykyisellä mainostaminen määrällä vielä tulevaisuudessa. En ole aiemmin ottanut kantaa tähän mainospostausjupakkaan mutta nyt on jo pakko! Jos ainoa kirjoitus jossa oikeasti puhutaan kirjoittajan elämästä on ollut tuo lauantain pikapostaus niin eihän se kovin hyvää kuvaa anna

Tarmotar
7/31 | 

Mustat kuorihousut, joissa vetoketju sivulla ja windfleece-takki. Ne on meille Popilta ostettu koosta 98 lähtien, nyt ollaan menossa koossa 134. Myös perusraitamalliston pitkiä kalsareita on aika monet. Nämä siis poikalasten must have.

Teija t
8/31 | 

Ihan vaan sellaista,että mitä se kellekään kuuluu kuka mitäkin postaa tai on postaamatta.Hassua että lukija ikäänkuin päättäisi blokkaajan puolesta mitä pitää kirjoittaa.Toisaalta jos on niin halukas päästä vaikuttamaan,ainahan sitä voi pistää mieleisensä blogin pystyyn....ei mulla muuta

9/31 | 

Jos yhteistyöpostaukset ovat ainoat perustellut ja ajatuksella kirjoitetut postaukset, ne jäävät mieleen.
Muut ovat olleet hutaisten sutaistuja pakkomeiningillä postaus/päivä julkaisuja.
Olisi ehkä ollut ihan fiksu idea jättää blogi tauolle eroprosessin ajaksi. Sen jälkeen postaus, et näin on päässyt käymään ilman mitään asiaan liittyvää kommentointia puoleen tai toiseen.
Viimeinen pikapostaus oli kyllä alta riman ainakin äidinkielen opettajalta. Kiire on tuttu tunne meille kaikille, mutta sitä voi myös hallita. Jostain kivasta tai pakollisesta on tehtävä vähemmän tärkeä juttu.

10/31 | 

Kannattaa opetella myös lukemaan. Laskin yhteistyöpostaukset TÄSSÄ KUUSSA ja ne ovat kumpparit, polarn ja Reima eli kolme, lisäksi Lisäksi Elfa-arvonta ja Mainio-arvonta. Mainion voittajan ilmoittamista en laskenut tokikaan postaukseksi. Eli minusta viisi, mutta ehkä tästäkin voidaan olla monta mieltä. Mutta kuten jo sanoin, ihminen saa lukea mitä haluaa ja MITEN haluaa. :)

Sarputin
12/31 | 

Ehkä tämä on yksi tapa selvitä eroprosessista ja pitää samalla kuitenkin blogia. Mene ja tiedä.

moona
13/31 | 

Olen kyllä samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa. Ainoat postaukset, joissa on jotain sisältöä ovat yhteistyöpostaukset, joita alkaa olla jo aivan liikaa. Varmasti rankka elämäntilanne menossa. Pieni blogitauko voisi tehdä hyvää ja takaisin sitten uusin voimin.

ruuhkamutsi
14/31 | 

Pop on meillä myös suosikki merkki. Windfleecen on käytetty ensin vauvalla haalariversiona sitten siirryttiin 80 cm windfleecen takkiin nyt jo menossa takki kokoa116cm. Myös popn sisävaatteista tykätään. Harmi vaan, viime vuosina olen huomannut että varsinkin ulkovaatteissa on laatu huonontunut :(

Heini
16/31 | 

Ihania legginssejä kyllä, tytöille vaan taas enempi vaihtoehtoja.. Onneksi pojille kuitenkin olemassa tällä merkillä, sillä usein on vaan tyttöjen väreissä / malleissa (violetit, kukalliset, rypytetyt yms.) vaikka legginsit sopii mielestäni myös pienille pojille ?
P.s Tsemppiä Karoliina, ohita nuo ihme negakommentit (miksi roikkuvat blogin mukana jos ei miellytä?!)

Malla
18/31 | 

Ihan samaa ajattelin ehdottaa. Aarrekidillä myös hihoissa on pituutta, mutta ovat kapeat, joten pituus ei haittaa vaan paita istuu kuitenkin hyvin. ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat