P1010900 (5).JPG
P1010900 (5).JPG

P1010916 (5).JPG
P1010916 (5).JPG

P1010919 (5).JPG
P1010919 (5).JPG

P1010926 (5).JPG
P1010926 (5).JPG

P1010915 (5).JPG
P1010915 (5).JPG

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Vaikka minun pukeutumistyylinen onkin monella tavalla arkinen, on minulla kolme vähän näyttävämpää heikkoutta: kimallus, eläinkuosit ja liehuvat helmat.

Muistan vielä ajan, kun eläinkuosit tarkoittivat samaa kuin tyylittömyys. Ja jos totta puhutaan, eiväthän eläinkuosit edelleenkään kuulu suosikkeihini, jos ne puetaan korkeiden korkojen, kasan koruja ja liian tiukkojen leikkausten pariksi, mutta onneksi ne voi pukea myös toisin.

Eläinkuosit – kuten kaikki muutkin glamouriset materiaalit ja vaatteet – ovat minusta parhaimmillaan silloin, kun ikään kuin alennetaan arkiselle tasolle. Kun kimallemekon pariksi laitetaan lenkkarit, paljettijakun kaveriksi revityt farkut tai – kuten tässä asussa – leopardihameen kaveriksi rento t-paita ja tennarit. Silloin leopardikuosi tulee minusta oikealle tavalla esiin. Freesisti ja nykyaikaisesti.

Yksi asia, joka tässä Zalandon leopardihameessa sykähdyttää minua vielä erityisen paljon, on hameen vekit ja liehuvan kevyt helma. Jos joku olisi sanonut minulle muutama vuosi sitten, että puen pliseeratun hameen päälleni, olisin nauranut. Jotenkin yhdistin silloin pliseeraukset sellaiseen koulupukumaiseen säntillisyyteen. Tai toisaalta: Mummon villakankaiseen vekkihameeseen, joka oli kova kuin koppura. 

Tästä hameesta nuo mielikuvat ovat kuitenkin kaukana. Olenkin vuoden sisällä hurahtanut pliseerauksiinkin ihan täysin. Viime kesänä heiluin vaaleanpunaisessa pliiseraushameessa, nyt suosikkini on tuo leopardi. Ehkä pitäisi vielä saada hopeinen samanmoinen, joita Zalandon sivuilla näin useammaltakin merkiltä .

Kukapa olisi uskonut, että pliseeratusta hameesta tuli viime viikon reissuni lempiasu viileytensä (ja cooliutensa) ansiosta.

-Karoliina-

Kommentit (2)

MissBoost
4/2 | 

Kiva hame, mutta jotenkin kaipaan aikaa jolloin Kolmistaan -blogissa oli enemmän ei-kaupallisia postauksia ja vähemmän yhteistyöpostauksia...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat