Me kuvasimme kuukausi sitten Pivon ja Bellablogien yhteistyönä videoita, joissa minä, Jonna ja Pauliina puhuimme rahasta ja säästämisestä.
Olen aina ollut mielestäni ihan fiksu raha-asioissa. En mikään erityisen pihi ja pedantti, mutta en myöskään yli omien varojen eläjä. Keskustelu kuitenkin tyttöjen kanssa osoitti, että voisin toimia jatkossa vieläkin paremmin.

Yksi mahtava tapa seurata rahankulutustaan on ladata puhelimeen Pivo-app. Se on ikään kuin mobiililompakko, joka pysyy koko ajan ajantasalla siitä, mitä varoille tapahtuu. Se näyttää kulut reaaliajassa, ja sen avulla voi säädellä omaa rahankäyttöään. Niin ja mikä parasta näin taulukkonörtille, sinne voi asettaa itselleen myös tavoiteviikkoja ja sitten katsella käppyröistä, kuinka kulutussuunnitelmissa on pysytty.

Minulla on Osuuspankin tili, joten itse voin käyttää Pivosta niin sanottua laajaa versiota. Tällä hetkellä tämä laajaversio ei vielä ole käytössä muiden pankkien tileissä, mutta muidenkin pankkien asiakkaat voivat käyttää hyödyksi Pivo-etuja: Cityshopparia, Pinsiä ja Hesburgerin Bonusklubia. Nyt ei siis enää tarvitse tukkia konkreettista lompakkoa niin monella etukortilla (ja unohtaa niitä kotiin), vaan edut kulkevat mukana kätevästi puhelimessa.

Katsopa meidän video tuosta alta tai täältä linkistä. Siinä paljastuu mm. se, kuinka eri tavalla me kaikki kolme naista käytämme Pivoa omassa arjessamme.

https://youtu.be/Ct4u8I7rNdg
Oman Pivon voi ladata täältä.

Oletko sinä kova säästämään? Ja ketä muuta motivoi tuollaiset taulukot raha-asioissa?

-Karoliina-
 

Kommentit (4)

Sonja K
5/4 | 

Heips! Tää oli hyvä muistutus: oon kuullut tästä aiemmin, mutta nyt videon katsomisen jälkeen, tuli jopa ladattua puhelimeen kyseinen app! :) Ootkohan mahdollisesti kirjoittanut tästä postausta aiemmin, tuli mieleen, kun yritin muistella, että missä yhteydessä tästä oon kuullut!

Mielenkiinnosta kysyn, että mistä arjen asioista (ruokakaupassa, ulkona syöminen, kosmetiikka, kampaajakäynnit tms.) olet valmis tinkimään ja mistä taas et voisi tinkiä missään nimessä?!

Monaveronika
6/4 | 

Itse olen myös Pivon suuri fani, ja seuraan + ennakoin sekä omaa kulutusta että hyödynnän cityshoppari-etuja. Lisäksi huippu juttu on mielestäni se, että koska pivon saa halutesaan ilmoittamaan aina kun siihen liitetyllä kortilla on tehty ostos, voi suht nopeasti huomata ja reagoida jos vaikkapa korttitiedot on kopioitu ja joku alkaa käyttämään korttia. Nettipankissa ei tule käytyä läheskään niin useasti, joten muuten reagointiin voisi ainakin itsellä tulla jopa viikon viive.

7/4 | 

Hyvin muistettu. Olen kyllä. Täältä löytyy kaikki uudet ja vanhat Pivo-tekstit.

Hmm. Mä säästän varmasti turhista mielitekovaatteista ja siitä, että ruuan pitäisi aina olla jotenkin hienoa. Perusarkiruoka, tosin hyvä sellainen, käy mainiosti. Kampaajalla käyn ehkä 4 kertaa vuodessa, joten sekin on säästö.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat