OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

” Raikastamon alussa oli kuusi ystävää, joita yhdisti haave omenatarhasta.
Koska kellään ei kuitenkaan ollut maata, he ostivat vanhan mehuaseman puristuslaitteiston, rekallisen pulloja ja paljon parhaita luomuomenia. He alkoivat puristaa mehua syksyllä 2008 karjalohjalaisen omenatarhan yhteydessä. Paikka nimettiin Raikastamoksi.”

Näihin virkkeisiin törmäsin, kun aloin etsiä ensimmäistä kertaa tietoa netistä pillimehumerkistä, jonka olin bongannut erään facebook-kaverini kuvista. Kaverini oli kuvannut pillimehut lapsiensa kädessä, ja tekstissä luki ”Vihdoinkin pillimehua, jota voi juottaa hyvällä omatunnolla”.

Koska tiesin kaverini olevan todella tarkka ruuan suhteen, oli minun pakko tirkistellä netistä, mitä tämä ihmeellinen mehu, jota myös HÄNEN lapsensa saivat juoda, oli. Ja pian huomasin, että tässä oli kyllä timanttituote ihan varmasti jokaiselle lapsiperheelle.

Kun kirjoitin viime syksynä lapsille suunnatuista elintarvikkeista, peräänkuulutin juuri tämmöisiä Raikastamon kaltaisia tuotteita! Ihmettelin, miksei lapsille tehdä terveellisiä, sokerittomia/vähäsokerisia tuotteita niin, että niiden pakkauksessa ja brändäämisessä on kuitenkin käytetty lasta innostavia värejä ja kuvia. (Koska outoahan on se, että aika usein se kaikkein eniten lapsille suunnattu pakkaus, ei todellakaan ole se lapsiystävällisin koostumukseltaan).

Raikastamon pillimehut vastaavat siis ainakin meidän perheemme tarpeita, koska tähän asti vaihtoehtoja pillimehuosastolla on ollut vain kaksi. Kaksi huonoa. Joko se todella ylisokerinen litku, tai sitten se keinomakeutettu (joka on mielestäni joltain ostin vielä pahempi vaihtoehto kuin oikea sokeri).

Raikaistamon pillimehut ovat kuitenkin poikkeus näistä kahdesta. Ne ovat aito luomuvaihtoehto, jonka kanssa ei tarvitse pelätä sokerihumalaa, mutta ei toisaalta myöskään keinoaineiden joutumista kehoon. Tuotteet kun ovat sokerittomia, eikä niihin ole lisätty myöskään lisäaineita.

Tämä edelle mainittu data ei tietenkään vielä kerro sitä, kuinka tuote vetoaa yleisöönsä, eli lapsiin. Yhden 4,5 –vuotiaan tutkimusotoksella voin sanoa, että vetoaa kyllä. Selvästi normaaleja mehuja happamampi mehu juodaan yhtä kovalla innolla kuin sokerisemmatkin, ja purnukoiden eläimistäkin on keksitty jo monen moista tarinaa. Voi kai siis sanoa, että edellisten havaintojen, sekä euron hintansa ansioista, kyseessä on aikaslailla kaikin puolin kiitettävän arvoinen tuote.

Jos kiinnostuit maistamaan tai maistattamaan Raikastamon mehuja myös siellä ruudun toisella puolella, osallistu arvontaan ja voita laatikollinen kesäjuomaa kotiisi. Kommentoi tähän alle, missä Raikastamo-pillimehussa on sinusta kaunein pakkaus (voit katsoa pakkaukset täältä), ja ole mukana pillimehulaatikollisen arvonnassa. Pillimehubokseja arvotaan kaikkiaan kolme, ja kisa-aikaa on tiistaihin, eli 2.6.2015 asti klo 8.00 asti. Kisa-aikaa jatkettu 4.6.2015 klo 8.00 asti!

Raikasta päivää!

-Karoliina-

Edit: arvonta-aikaa jatkettu.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (342)

Piiariikka
3/342 | 

Kettu! ❤️
Ihanaa että ovat aloittaneet purkittamaankun mehujansa. Lasipullot ovat olleet jo pitkään meidän suosikkilistalla.

Lilyyy
4/342 | 

Omena-päärynämehun pakkaus miellyttää omaa silmääni eniten! Ihana keltainen väri ja hausks norsu ovat

Lilyyy
5/342 | 

.....Veikeä yhdistelmä :) 8kk tyttöni taisi lähettää viestin vähän keskeneräisenä :D

Anni
8/342 | 

Kaikki pakkaukset ovat kauniita, mutta kaikkein kaunein omaan silmään on appelsiini-porkkana mehu. :)

Jasmine
13/342 | 

Moikka!

Olispa kivvaa voittaa pillimehuja, kävis varmasti aikuiseenkin makuun!

Kaunein purkki on mielestäni omena-päärynä pillimehussa. Mukavaa kesää!

HePe
15/342 | 

Hei ihana että toit kyseisen tuotteen tietoisuuteeni, kuulostaa mahtavalta tuotteelta ja kuten sanoit lapset varmasti tykkäävät. Eikö se ole vähän niinkin että mihin lapset totuttaa niin siitä ne sitten isona tykkää;) Mutta arvonnassa mukana ja omena-päärynä mehun kuosi miellyyttää eniten. :)

mimzzu
19/342 | 

Vihreä porkkana appelsiini miellyttää eniten, vaikka kaikki kolme ovat kauniita! :)

Mariah
20/342 | 

Hienoa, että toit esiin tällaisen terveellisen vaihtoehdon, kannatan! :) ja suosikkini purkeista on karpalo-viinirypäle :)

riikkar
22/342 | 

omena päärynä! Siinä on lemppari värit yhdessä ja vielä lapsuuden ihailtu elefantti <3

Elissa
24/342 | 

Tämmöisiä pillimehuja onkin odotettu! Nätein pakkaus mielestäni on karpalo-viinirypäle :)

Ellu
27/342 | 

Karpalo-viinirypäle on mielestäni nätein. Kiitos vinkistä, todellakin tutustumisen arvoinen tuote! ?

Eltsu
30/342 | 

Nätein pakkaus on kyllä tuo karpalo-viinirypäle :-) toivottavasti pääsis pian maistelee noita. Ei oo löytyny vielä mistään kaupasta.

Laara
34/342 | 

Ihanan veikeä tuo appelsiini-porkkanamehun purkki! Itse opiskelen pakkausmuotoilijaksi ja tiedän brändäyksen merkityksen ja nämä mehut ovat siinä onnistuneet! Tälläisiä tuotteita lisää:)

35/342 | 

Voisko joku selittää mulle, että miten nää poikkeaa kaupan ihan tavallisista 100% mehua pillimehuista (esim. omenamehu ja appelsiinimehu, saa luomuna ja tavallisena ja vain sisältää mehua)...siis muuten kuin pakettien kuosien osalta? Toi porkkanaa sisältävä mehu on lähinnä uutuusarvoinen musta (ja pakkausdesign on tosi kiva, mutta en niin näe täysillä sitä hehkutusta jota monessa paikassa oon nähnyt). Siis oikeasti oikein kannatettava tuote, tykkään kyllä tarjonnan lisääntymisestä ja suomalaisesta pienestä firmasta, mutta eihän tässä oikeasti ole mitään 100% uutta keksitty, eihän? (siis toinen vaihtoehto on että mä en ole tajunnut jotain tosi relevanttia ja silloin valistakaa mua :))

annukka
36/342 | 

Omenapäärynämehussa on kiva pakkaus. Tai kaikkihan nuo on kivoja ☺ Meillä maisteltiin yksi purkki tuota karpalorypälemehua ja hyvin näytti maistuvan. Tähän asti ei kauheasti ole pillimehuja osteltu kun en halua sokerilientä lapselle juottaa enkä varsinkaan keunotekoisesti makeutettuja. Hinta on tietysti aika lailla iso verrattuna tavallisiin sokeriliemiin mutta eipä noita päivittäin juoda, joten mielelläni maksan vähän enemmän.

37/342 | 

Kaunein pakkaus on mielestäni appelsiini-porkkanamehussa!

Aivan mahtava tuote, itse olen myös tosi tarkka lisätyn sokerin suhteen, joten nämä ovat meille juuri passeleita :)

Outi
44/342 | 

Omena-Päärynämehun kesäisen keltainen pakkaus on ihana!
Pakko lähteä mehu-ostoksille, pakko päästä testaamaan heti. Juuri sitä mitä kaivattiin!

45/342 | 

Lapsen mielestä sininen on kaunein :) Ehkä sen takia, että on maistanut vasta vain sitä... Ihana arvonta, ehdottomasti mukana!

Tiia
46/342 | 

Kiitos hyvästä vinkistä :) omaa silmää miellyttää eniten appelsiini-porkkanamehun pakkaus

Noo
56/342 | 

Oranssi purkki vetoaa muhun eniten. Ja toistaiseksi on kelpuutettu läpi myös lasen makutestistä. Olispa ihanaa voittaa näitä!

Arja
58/342 | 

Minua miellytti eniten omena-päärynäpakkaus ja sisältö maistuisi varmaan lapsenlapsille.
Tämän pikkukaupungin kaupoissa en ole nähnyt tätä tuotemerkkiä.

Niina
59/342 | 

Appelsiini-porkkanamehu. Vaikka myös muutkin ovat kivannäköisiä joista lapset tykkää. :)

61/342 | 

Kävin vielä Raikastamon sivuilla ja jatkan ihmettelyäni hehkutuksesta. Nää mehut onkin tehty tiivisteestä, eli eihän toi omppu-päärynä nyt olennaisesti eroa mitenkään tavallisesta luomuomppumehusta (paitsi se pieni päärynälisä), jota saa meidän pienestä lähikaupastakin pillimehuna. Olisin oikeasti hehkutuksen perusteella olettanut että esim. omppumehu ois ollut tuorepuristettua eikä tiivisteestä tehtyä.

Hyvä design ja kiva stoori, mutta ei mitään uutta auringon alla (toki uudet maut ovat kiva lisä valikoimaan).

SannaN
67/342 | 

Appelsiini-porkkana on hienoin! Harmi, ettei näitä ole vielä löytynyt mistään kaupoista.

pauliina
72/342 | 

Omena-päärynämehupurkki on kaikkien söpöin:) kiitos vinkistä, varmasti tulee testattua pian!

Kati
73/342 | 

Omena-päärynämehun pakkaus miellyttää omaa silmääni eniten! Ja päärynä on sattumoisin myös tyttäreni (3,5v) suosikkihedelmä. Kiva että tutustutit tähän tuotteeseen, tämä olikin itselleni vielä vieras brändi. Minäkin olen pohtinut tätä sokeriasiaa monesti. Tästä on ehdottomasti haettava testikappale kaupasta.

Jonsbe
77/342 | 

Upeeta että lapsille suunnattuja terveellisiä mehuja tulee vihdoin markkinoille! :) otan merkin ehdottomasti ylös ja ehdotan pk:n kevätretkelle näitä tavallisten sijaan. Kaunein paketeista mielestäni on rypäle-karpalomehulla eli ketun kuvioisella purkilla!

ElinaP
80/342 | 

Kaikki on kivoja ja varmasti maistamisen arvoisia mit keltainen uppos parhaiten...

Malla
82/342 | 

Omena-päärynä on paitsi kivannäköinen, myös hyvänmakuinen. Maistuu myös aikuiselle ;)

Anu
84/342 | 

Appelsiini-porkkanamehupakkaus kivoimman näköinen. Ja kiva blogi, löysin tämän sattumalta tänään. :)

Katri
87/342 | 

Paras pakkaus on mielestäni sinisessä karpalo-viinirypälemehussa. Suomalaisten eläinten kuvat vetoavat. Niistä syntyy varmasti myös tarinoita lapsen mehuhetkeen viiksekkäästä kettu Repolaisesta ja suomessa perin harvinaisesta violetista karhusta:).

Mari
89/342 | 

3v. pojanviikari ihastui viidakkomehun ulkonäköön eli siis tuo appelsiini-porkkana, missä iloinen apina touhuaa. ? samaan hengenvetoon oli poika jo todennut että hänkin haluaa tuota mehua ja meni laittamaan kengät jalkaa jotta päästään kauppaan sitä hakemaan! ?

marran
93/342 | 

Appelsiini-porkkana on kaunein. Haluaisin voittaa laatikollisen, koska luulen ettei täältä tuppukylästä noita saa!?

Tutta
95/342 | 

Omena-päärynämehun norsukuvioinen pakkaus on valloittava :) Ihanaa, että tällaisiakin vaihtoehtoja löytyy lapsille!

Misaemilia
96/342 | 

Appelsiini-porkkana oli mun mielestä kaunein :) ja kiitos vinkistä :) oon ettinytkin tällästä mehua mitä vois lapsellekkin antaa :)

Miina
98/342 | 

Yes! Nää voisi olla hyvä vaihtoehto niille sokeriväriainelitkuille. Yleensä suosin täysmehuja, jos niitä on tarjolla. Näistä mehupakkauksista ylivoimaisesti söpöin oli tuo karpalo-viinirypäle! :)

Karenina Unska
99/342 | 

Apinalle ääni, mutta hyvin tasaveroisia ovat pakkaukset - lapsi tykkäsi, ostan heti, kun osuu kaupassa silmään (toivottavasti täällä pikkukaupungissa joku näitä myy). Kiitos vinkistä!

Johanna
101/342 | 

Omena-päärynä sai meidän 5-vuotiaan äänen :) Meillä näitä kyllä kuluu, kun välillä on omat ja pihan lapset (2+6) kaikki janoisia!

Nina
104/342 | 

Omena-päärynä, keltaisella pohjalla hauska sateenvarjoa pitelevän norsu. :) Oman tytön lemppari värit tetrassa ja innostui norsusta kovasti! Maut myös tytön suosikkeja. :)

Eva
105/342 | 

Kaikki pakkaukset ovat hauskoja ja varmasti pienten mieleen. Kaunein kolmesta on appelsiini-porkkana! Täytyy heti testata meidän katraalle. Ensimmäinen pillimehu, jota uskaltaa tarjota myös 1-vuotiaalle (ellei lastenruokahyllyn smoothieita lasketa)!

Kaktuskakru
106/342 | 

Ihanin on tuo karpalo-viinirypäleitä kettu. Tosin eivät muutkaan huonoja ole. Kiva että nykyään noi printit ei ole sillain liian lapsekkaita, vaan näyttävät myös kauniilta aikuisen silmissä.

Jonsu
108/342 | 

Vihreä appelsiini-porkkana! Tosin todella veikeitä kaikki. Tämä mehu vois olla hyvä myös pienelle diabeetikolle :-)

Terhi
109/342 | 

Karpalo-viinirypälemehu miellyttää eniten taivaansinisen pohjavärin ja veikeän ketun myötä. Hyvältä tuotteelta vaikuttaa!

Minttu
125/342 | 

Tyttären kanssa päädyttiin molemmat omena-päärynään. Raikas keltainen ja kivat kuvat. Voi olla, että myös parhaimman kuuloinen makupari vaikutti valintaan. Porkkana mehuissa ei ole ikinä saanut minua innostumaan. Mutta täytyy ehdottomasti näitä kokeilla tytön kanssa, kunhan kaupassa silmiin osuu.

Juti
126/342 | 

Appelsiini-porkkanamehun purkki oli mielestäni kaunein ja samoin valitsi 3-vuotias tyttärenikin. :) Saako näitä tilattua jostain tai missä myydään?

Tanja
127/342 | 

Kaunein pakkaus on mielestäni appelsiini-porkkanamehussa. Veikeä pinkin värinen apina tehoaa muhun!

Reetta
131/342 | 

Omena-päärynämehun tasapainotteleva norsu on niin sympaattinen, että ääni sille!

Noora
140/342 | 

Appelsiini-porkkana,ihana kesän vitamiinipommi kauniin pehmeän värisessä purkissa :)

mummi-56
141/342 | 

Poikani tyttären (8v.) kanssa pähkäiltiin hieman ehkä kirpsakkojakin makuyhdistelmiä. Päädyttiin sekä maun, että pakkauksen perusteella omena-päärynään.
Onhan sitä paitsi mummin seinällä iso taulu sinisestä norsusta vaeltamassa auringon laskiessa kohti unipaikkaansa.

Mari
144/342 | 

Omena-päärynässä on kivoin purkki mutta makuna karpalo-rypäle houkuttaisi eniten ?

J
145/342 | 

Mahtavaa, että tällaisia on olemassa! Joka kerta tunnen piston sydämessäni työstäessäni lapsen käteen pillimehun. Yritänkin aina etsiä kaupasta sitä kaikkein vähiten epäterveellistä sokeripommia, mutta tällaisiin en ollut vielä törmännyt. Olisipa mahtavaa päästä testaamaan!
Mielestäni tuo apina-kuosinen appelsiini-porkkana on söpöin ?
-J

Jessica Savolainen
147/342 | 

Minun silmääni eniten miellytti omena-päärynä mehu. Ihanan värikäs :)

Marika
148/342 | 

Kettukuosi miellyttää eniten, vaikka kaikki tosi kivoja. Lisäplussaa luomusta!

-mamma*3-
166/342 | 

Ensimmäisenä silmää miellytti apina, siispä appelsiini-porkkanamehu. Kaikki oli toki kauniita,mutta apina silmiin pistävin :)

3 pojan äiti
168/342 | 

Appelsiini - porkkana mehu miellyttää eniten silmää. Näitä antaisin kyllä ilomielin lapsille! ?

Sanna
171/342 | 

Jihuu! Vihdoinkin muutakin kuin keinotekoisia sokerilitkuja, omena-päärynä on nätein! Toivottavasti niitä saa myös täältä pohjoisen kaupoista! :)

Meri
176/342 | 

Karpalo-rypäle on kaunein. Kiitos paljon vinkistä, tällasta oon ehdottomasti kaivannut!!!!

Susanna
177/342 | 

ihan kiva lisä valikoimaan varmasti, mutta eivät sinällään mitään ihan uutta siinä mielessä että meillä ihan tavalliset omena- ja appelsiinitäysmehut maistuvat, eivätkä maksa juuri enempää kuin sokerimehut.

Jeba
179/342 | 

Karpalo-viinirypäle sopii omaan silmään parhaiten. Ja lapset muuten tykkää usein happamasta mausta. :)

Maria
180/342 | 

Appelsiini-porkkanamehu on kyllä vänkä! Varmasti meidänkin pikkuapinat tykkäisivät ?

heli.
182/342 | 

Näitä mehuja on kyllä testattava! :)
Kaikki mehupurkit on ihanan raikkaita, mutta omena-päärynä pakkaus on mielestäni kaunein!

Jutta
187/342 | 

Omena-päärynä oli ehdoton suosikki meidän ensi viikolla 5v. synttäreitä juhlivan mielestä. Ja pikkusisko 1v. hihkui perässä :) Tätä on odotettu!

Anni
190/342 | 

Omena-päärynämehun purkki on lempparini, koska keltainen on kesän väri ja elefantti on sympaattinen otus, ja myöskin päiväkotiryhmäni nimi. Meidän Elefantit osaston lapset varmasti mielellään maistelisivat näitä mehuja :)

Daniella
196/342 | 

Kaikki on ihania!! Ehkä ihanin on tuo karpalo-viinirypäle.

Mutta hei, lastenruokahyllyssä on muitakin sokeroimattomia pillimehuja :) Mutta ei ne noin ihanissa pakkauksissa ole!

P.S. Ottaako Kolmistaan kantaa Vain Kaksi Kättä -addressiin, mielenilmaukseen tai ylipäänsä siihen asiaan? :)

Sini
197/342 | 

Jes ihanaa! Meen heti huomenna ettimään kaupasta näitä! Appelssiini-porkkana on söpöin :-)

Marja
203/342 | 

Karpalo viinirypäle!

Viisi janoista pientä suuta tekisi hetkessä selvää noista!

Ninni
205/342 | 

Appelsiini-porkkana on lemppari, vaikka kaikki ovat aivan ihania! ❤️ Varmasti muodostuvat kesän lemppareiksi tässäkin perheessä!

Mari
208/342 | 

Karpalo- rypäle :) olispa huippua tarjota tuollaisia lapselle :) saako näitä kaupoista/tilattua jostain?

221/342 | 

Oranssi marakatti porkkana-appelsiinilla viehättää mua eniten, ilman että oon maistanu. Pienen pojanpojan haluan varjella lisätyltä sokerilta niin kauan kuin vain mahdollista.

AnnaMaria
223/342 | 

Omena-päärynämehun norsu on mielestäni suloisin :)

Ja totta, luomupillimehu tulee todellakin tarpeeseen, meilläkin kun reilu 2-vuotias osaa jo itsekin pyytää "rippiä". Ja onneksi mikä tahansa pillimehu käy, joten olen valinnut ne vähäsokerisimmat vaihtoehdot, joissa kuitenkin on sokeria eikä niitä korvaavia makeuttajia.

Linem
228/342 | 

Kaunein pakkaus on mielestäni appelsiini-porkkana. Värit ovat mielestäni sopusoinnussa:) olisipa kiva maistaa luomua mehua.

Hapsuliini
233/342 | 

Aivan ihanalta tuotteelta kuullostaa..Omena-päärynämehu näyttää raikkaalta.

Mona
234/342 | 

Porkkana-appelsiinista tykkäsin eniten! Loistoidea tällainen.

Ohi aiheen, liittyen tähän kommentointiin. Ainakin puhelimella kommentoidessa joudun selata kaikkien kommentit loppuun saakka ennenkuin kommenttiruutu ilmestyy esiin. Saisikohan siihen muutosta?

Anne
235/342 | 

Mahtava vinkkaus, kiitos!
Tulee ehdottomasti meille testiin :) Suosikkikuosi kettu-aiheinen, meillä on ketut nyt ihan hitti!

Annamari
236/342 | 

Omena-päärynämehun pakkaus on kaunein! Ehkä kesällä vuoden täyttävä tyttökin pääsisi maistamaan :)

Irma
240/342 | 

Hienoin appelsiini-porkkanamehupurkki.

Ja psst. Taisin vinkata sulle tästä mehusta jonkun postauksen kommentteihin. Oliko se mis esittelit niitä muroja...:)

Lisäksi myös sellanen, että sokeroimattomia pillimehuja löytyy myös sieltä vauvanruokahyllyjen puolelta. Mm Semperillä mehuja, jossa ei sokeria / lisäaineita. Päärynä-appelsiinimehussa Aineksina: vesi,päärynätäysmehu 32%, appelsiinitäysmehu 31%, c-vitamiini, rauta. Toki paljon vettä, mutta oarempi niin ettei sokereita tms..

Niin, ja sitä vielä, että taitaa Pilttiki olla poistanu sokerit hedelmäsoseista. Ei ole ollut hetkeen lisättyjä sokereita tms. Kun tästäki ollu puhetta:)

Sanni
246/342 | 

Karpalo-viinirypäle! Voihan kettu sentään miten ihan repolainen :) Olen aivan kettufanaatikko, ja odotan että ylen aamu-tv:n oma kettu saa taas ruutuaikaa! Hih! Siinä voimme sitten aamulla poikani kanssa pillimehuaja siemaillen tapella katsotaanko ryhmä hauta vai ykkösen kettua. Ei mutta ihan vakavissaan...Ostoon menee nuo mehut. Samankaltaista sauna- ja hellejuomaa on täälläkin etsiskelty :)

M*
248/342 | 

Toi apina pakkaus eli appelsiini-porkkana mehupakkais on musta paras! Kaikissa kyllä hienoja kuvia ja todentotta tervetullutta saada markkinoille tällaisia pillimehuja!

Sanna Luomala
249/342 | 

Näitä täytyy yrittää bongata jos jostain löytyisi näilläkin leveysasteilla :-)Omena-päärynä mehu näyttää raikkaimmalta.

Katriina
250/342 | 

Pelkästään pakkausta katsoen, makuja miettimättä, vihreä pakkaus näyttää kivoimmalta! ?

Elise H.
252/342 | 

Mielestäni omena-päärynämehun pakkaus on onnistunein, mutta muutkin ovat todella kivoja:)

Anna Wiberg
254/342 | 

Sininen elefantti muistutta mua lapsuuden jogurttipurkista siksi omena-päärynä purkki on mielestäni kaunein!

JP
259/342 | 

Mietin täysin samaa !!!! Hassua on sekin et valmistajan sivuilla ei kerrota pillimehujen osalta ravintosisältöä. Muissa tuotteissa kyllä kerrotaan.
Mut kivan näköisiähän nuo ovat ! Varsinkin karpalo.

Saparo
260/342 | 

Kyllä toi apina-pakkaus vie voiton, vaikka kaikki kolme ovatkin kivoja, houkuttelevia pakkauksia :)

Piia
270/342 | 

Kyllä se on tuo karpalo-rypäle söpöin.. ketturepolaisella höystettynä :D yhtä viekkaan näkönen kun omat kujeilevat apinat ;)

Päppärää
271/342 | 

Meidän perheestä lähtee kolme ääntä Appelsiini-porkkanamehulle <3 "Koska vihreä on meidän lempiväriä." ja "Koska apina on pinkki";)

saarax
275/342 | 

Appelsiini-porkkana!! Pinkki apina vihreässä viidakossa, maistuis varmaan mullekin! Mmm...

Henna A
288/342 | 

Karpalo-rypäle! Tosin kaikki kolme näyttävät hauskoilta ja varmasti miellyttävät lasten silmää :) Meillä ei yleensä pillimehuja juoda ja muutenkin arjessa vältetään sokerisia tuotteita, joten nämä olis oiva juttu kesäksi viilentämään ja raikastamaan oloa ja tuomaan kivaa vaihtelua!

Miiu
289/342 | 

Omena-päärynä! Ihana kesäinen väri ja norsu on tosi söpö :) kaikki ovat kyllä kivan näköisiä.

Jenna
290/342 | 

Kaikki pakkaukset ovat ihania! Mutta karpalo-rypäle pakkauksessa on jotain mikä pisti ensimmäisenä silmään. varmaankin valloittava kettu :)

Katriina
300/342 | 

Keltainen omena-päärynä on omasta mielestäni kaunein pakkaus, ihanan värikäs ja iloinen! :)

Näytä kaikki kommentit (342)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu