P2010157.JPG
P2010157.JPG

P2010160.JPG
P2010160.JPG

P2010161.JPG
P2010161.JPG

Minä olen suihkinut hiuslakkaa päähäni ala-asteen viimeisistä luokista lähtien joka päivä. Hiukseni ovat – ainakin ennen vaalennusta – olleet niin hirveän liukkaat ja myös sähköiset, että lakka on ollut mielestäni ainoa keino, jolla kuontalon on saanut ojennukseen.

Ongelma lakassa oli kuitenkin usein se, että se teki hiuksista hirveän köntin. Tiedättehän? Sellaisen hiuskypärän. 

Kampaajani Maria QHairilta esitteli minulle kuitenkin syksyllä tekstuurisuihkeen, joka toimii osittain kuin hiuslakka, mutta joka kuitenkin antaa hiusten liikkua vapaasti tekemättä niistä jäykkää hiuspesää. Marian esittelemä suihke on label.m -merkkin Texturising Volume Spray.

Toinen melkein - joskaan ei aivan - yhtä hyvä vaihtoehto on Batisten XXL-volyymisuihke. Label.m on hienostuneempi ja huomaamattomampi, vaikka tekeekin juuri sen, mitä lupaa. Batisten on stydimpää kamaa, eli jos suihkaisee sitä liian läheltä tai liian paljon, tietää todella suihkaisseensa. Kun Batistea oppii kuitenkin käyttämään, on sekin mielestäni oikein hyvä tuote. 

Molemmissa suihkeissa tulee pieni vaaleiden hiusten upgreidaus kaupan päälle. Label.m on nimenomaa tarkoitettu vaaleille hiuksille (sama tuote löytyy käsittääkseni myös bruneteille), kun taas Batiste on muuten vaan aivan valkoista. Näitä suihkimalla saa taitettua vähän siis myös hiusten keltaisuutta. 

-Karoliina-

Batiste (Sokoksissa) 6.50-7.90e // label.m (QHairissa) 27e

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat