hobbyhall_karoliina_HR_MG_4916
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4916
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4886
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4886

 

hobbyhall_karoliina_HR_MG_4959
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4959

Moni on ihmetellyt, miksi muutimme 2,5 vuotta sitten isosta rivitaloasunnosta 55-neliöiseen kerrostalokotiin. Vaikka muuttoomme tietysti liittyi monta syytä, yksi niistä oli se, että halusin haastetta. Tuntui tylsälle sisustaa kotia, jossa säilytystila vain jatkui ja jatkui, ja jossa millä tahansa tylsälläkin ratkaisulla pärjättiin.

Moni epäili, että kyllästyisimme pieneen kotiin, mutta ainakaan tässä ajassa kyllästymistä ei ole näköpiirissä. Minusta on nimittäin ihanaa ja palkitsevaa keksiä toinen toistaan erikoisempia säilytystapoja ja keksiä ratkaisuja ongelmakohtiin.

Suurin oivallukseni piensäilytyksessä näiden vuosien aikana onkin ollut se, että asiat täytyy nähdä toisin. Huonekalua tai piensisustustuotetta ei aina tarvitse käyttää vain yhdellä, alkuperäisellä tavalla, vaan pienellä pähkäilyllä voi saada aikaan hauskoja ja toimivia ratkaisuja. Hobby Hallin-sivuille tällä viikolla ilmestyneeseen postaukseen olen koonnut hauskimmat uudelle tavalla ajatellut piensäilytyskalusteeni Hobby Hallin tämän syksyn tuotteista. Käy tsekkaamassa postaus ja ideat täältä.

-Karoliina-

*kuvat Kaisu Jouppi

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat