OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On se vaan joskus pienestä kiinni.

Jostain syystä F keksi tänä talvena, että monta vuotta menneet PO.P:n korvaläppähatut ovat hänen mielestään todella rumia. Itse olen hamstrannut näitä hattuja kaappeihin monessa koossa ja värissä, koska ne ovat niin mainioita ja viimalta suojaavia päiväkotihattuja.

Hetken oli pulma. Millä hatulla lapsi nyt menisi päiväkotiin? Ja sitten keksin. Pipoihin silitettiin ihanat kuvat ja taas meno jatkui aivan kuin ennenkin.

Millä tavoin sinä olet saanut jälkikasvun pitämään inhokkivaatettaan?

-Karoliina-

Kommentit (2)

3/2 | 

Onhan se ihan ymmärrettävää, että lapsen kasvaessa myös vaatteiden malli vaihtuu. Leuan alle solmittava pipo voi "isosta tytöstä" tuntua "ihan vauvojen jutulta"
- olkoon kuinka lämmin tai viimalta suojaava tahansa.

Koululaisten kanssa vääriin vaatehankintoihin törmää myös usein. Lapsi ei saa kiinni äidin vaatevisiosta ja äiti ei vaan YMMÄRRÄ. Joskus tappio on vain nieltävä todeten, että ohi meni. Tosinaan erilaisesta tyylistä pitävä pienempi sisarus korjaa aikanaan tilanteen pitämällä juuri siitä hankinnasta, josta vanhempi sisarus ei löytänyt mitään kivaa.

Joskus tuunatenkin syntyy hyvää jälkeä: kiireessä väärän värisenä ostetut kurahousut (mustat, voiko parempaa väriä olla?) ovat muuntautuneet käyttökelpoisiksi itseliimautuvan heijastintarran avulla. Siitä kun saksittiin sydämiä, niin johan oli taas...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat