tukka3.jpg
tukka3.jpg

tukka2.jpg
tukka2.jpg

 

tukka4.jpg
tukka4.jpg

lucy hale.jpg
lucy hale.jpg

Minä kävin keskiviikkoaamuna kampaajalla, ja laitoin ennen-jälkeen -kuvat instaan. Ja nyt voin sanoa, että tällä kertaa muutos oli melkoisen suuri. Vaikkei Umppu* tehnytkään tukalleni kuin periaatteessa juuren värjäämisen, on pörröisen aamutukan ja siloiseksi pestyn ja föönatun tukan ero melkoinen. Ihan sellainen, että itseäänkin vähän naurattaa tämä kuvasarja.

Vaikka olenkin ollut aivan rakastunut vaaleaan tukkaani – himoitsinhan sitä yli kolmekymmentä vuotta ennen värjäysoperaatioita – on pakko todeta, että vaalea tukka näin luonnonbrunetille on aika haastava ylläpidettävä. Ensinnäkin juurikasvu tulee näkyviin todella nopeasti. Toisekseen tukka kärsii lukuisista vaalennuksista. Tuntuu sille, kuin se ei kasvaisi niin paksuna ja nopeasti kuin ennen.

Niinpä olenkin alkanut pohtia, jos värjäisin tukan takaisin tummaksi. Sellaiseksi, että väri antaisi ensinnäkin suojan blondatuille latvoille. Ja sellaiseksi, jossa oma juuri saisi kasvaa täysin luomuna pitkiäkin aikoja niin, ettei värjäyspakkoa olisi.

Tällä hetkellä oma tukkani on ehkä sellainen long bob, mutta nyt pohdinkin, mitä pidennysasialle tekisin, JOS päädyn luopumaan vaaleasta tukasta ja vaaleista pidennyksistä. Toisaalta himottaisi tuollainen Lucy Halen napakka polkka (viimeinen kuva), mutta toisaalta muistan viime kesän painini lyhyen tukan kanssa. Jotenkin en tuntenut tukan muuten kivasta ulkomuodosta huolimatta lyhyitä hiuksiani koskaan oikein lopulta omikseni.

Niinpä mietin, pitäisikö tällaisten superpitkien pidennysten tilalle laittaakin tumman tukan kasvatusvaiheessa vain maltilliset, hieman tukan omaa kasvua pidemmät jatkot. Sellaiset, joiden avulla jaksaisin kasvattaa luomutukan esiin ilman joka-aamuista kriisiä siitä, että olen lyhyttukkainen.

Hiusideoita värin, mallin ja pituuden osalta otetaan vastaan! Ja hei: Onko siellä ruudun takana samanlaisia hiustuuliviirejä, jotka haluavat vaihdella hiusten ulkonäköä aina heti, kun yhteen vaiheeseen on työllä ja tuskalla päästy.

-Karoliina-

*palvelu saatu

Kuvat: Pinterest

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014