OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme tänään Flamingossa polskimassa, ja pysähdyimme matkalla Tammiston Adidas Outletiin, koska mun piti saada uikkarit ennen altaille menoa. Sporttibiksut löytyi, mutta myös F:lle jotain. Adidaksella oli nimittäin juuri alkanut seson sale, ja mun aleuikkarin lisäksi F sai ensi kevättä ajatellen pinkkimustan verkkariasun. Etsimme oikeasti koko viime kevään ja kesän F:lle kunnollista verkka-asua, mutta sellaista ei vaan tuntunut (järkevissä hinnoissa) löytyvän mistään. Tänään kuitenkin oikea asu tuli vastaan, ja jos hintaakin koko setillä oli vain 28 euroa, lähti puku matkaamme.

Paluumatkalla pysähdyimme postiin, ja siellä odotti Hobby Hallin kampanjasta saadulla lahjakortilla tilattu hobbalohintainen Björn Borgin matkalaukku. Olen jo vuosia halunnut kunnollista viikonloppumatkalaukkua, mutta viimeistään tuo parin viikon takainen selän rikkominen vääränlaisen matkalaukun kanssa sai minut todella hankkimaan kunnollisen laukun.

Ensinnäkin tuo Björn Borg oli livenä vielä paljon kauniimpi kuin nettikaupan kuvissa, ja kummastuksekseni huomasin, että päivän molemmat ostokset - niin matkalaukku kuin verkkapukukin - noudattelevat mustapinkkiä leoparditeemaa. Jotenkin aika ihana ja tyttömäinen perjantai näin shoppailujen osalta.

-Karoliina-

P.S. Olitteko tänään Flamingossa? Tuntui kuin siellä olisi ollut puolet suomalaisista.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

Hennuli
5/4 | 

Blogi näköjään nykyisin ohjautuu vain sponsoroiduilla jutuilla...Kun näitä enemmän asiaakin sisältäviä blogeja on luettavissa netissä, niin sääteleekö joku normi sitä, että minkälainen päivitys on tarpeen yms. tähän liittyvää. Mutta maksaako tämä blogien "valvoja tai joku muu jotain korvauksia näille ihmisille?

Linda Montonen
6/4 | 

Moi! Kyllä, Flamingossa oltiin ja siellä todella oli puolet Suomesta lillumassa :)

Ja guess what! Bongasin sinut ja neiti F:n. En vain tohtinut tulla häiritsemään. Jälkeenpäin kyllä vähän harmitti. Olisi ollut mukava kiittää aivan mahtavasta blogistasi ihan kasvotusten. Mutta tehdään se nyt näin kirjallisesti sitten :)

Juttujasi ja Eskon juttuja on aina niin mukava lukea. Aiheet ovat mielenkiintoisia ja olen saanut erittäin hyviä vinkkejä arkeen ja erityisesti tutustunut uusiin vaatemerkkeihin.

Ja olen joskus aikaisemmin tainnut tämän saman kommentin sinulle kirjoittaa, mutta anyway. Minusta on erittäin hienoa, että uskallat kirjoittaa myös esim. parisuhteen ongelmista ihan juuri niin kuin ne on, yhtään kaunistelematta.

Eli pidä lippu korkealla ja jatka samaan malliin, joohan?

Toivottavasti teillä on ollut mukava loma!

Me ainakin nautittiin parin yön reissusta Flamingoon, vaikka sinne upposi rahaa näin kuuden hengen perheeltä melkein parin ihmisen ulkomaanmatkan verran. Mutta who counts :)

Ihanaa loppusyksyä!

Linda

8/4 | 

Se on kyllä kallis paikka. Ja jos vielä yöpymiset ja monet ruuat, ou boy! Mutta ihanaa nähdä se lasten riemu. Vesi on kyllä ihana elementti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat