IMG_7516.JPG
IMG_7516.JPG

IMG_7519.JPG
IMG_7519.JPG

IMG_7520.JPG
IMG_7520.JPG

IMG_7513.JPG
IMG_7513.JPG

IMG_7514.JPG
IMG_7514.JPG

Asu: toppi,farkut, pikkulaukku, korvakorut ja korkokengät

Merkki: laukku,  PihkaCollection Agata-laukku*// korvikset, Uhana Design // toppi, H&M // farkut, NEUW* // korkokengät, Bianco  

Hankintapaikka: Laukun olen saanut Ivalon yhteistyön kautta. Se on Suomessa käsintehty. Korvikset olen ostanut vuosia sitten muistaakseni niin, että kun tulin siskolleni kylään Tampereelle, menimme Uhana-ostoksille sinne jonnekin liikkeeseen, jossa Uhanaa myytiin ennen kuin he saivat oman liikkeensä. Toppi on Henkalta, farkut saatu suoraan NEUWlta ja korkkarit muistaakseni Kampin Biancosta vielä silloin, kun liike oli hengissä.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Musta laukku valikoituu matkaan silloin, kun se ei saa erottua asusta liikaa. En oikein keksi edes, mihin musta kirjekuorilaukku ei kävisi. Mustat korkkarit – vaikken niitä usein pidäkään – on juhlatilanteiden pelastus. Uhana korviksista tykkään siksi, että ne käyvät värinsä ja muotonsa puolesta niin kollaripaidan kuin juhlamekonkin kanssa. Farkut – kuten niin monta kertaa jo sanottu – arkeen ja juhlaan. Toppi niin juhlapaidaksi kuin aluspaidaksikin.

Hankinnan kannattavuus: Laukkua olen itse asiassa pitänyt paljon enemmän kuin aluksi ajattelin käyttäväni. Vaikka pieni koko tuo joskus haasteita, on se myös laukun hyvä puoli. Laukku näyttää sirolle, eikä sinne tule ängettyä turhaa kamaa. Korkkareiden muotokieli ei ole ehkä enää aivan tätä päivää, mutta toisaalta ovathan ne klassisuudessaan sellaiset, etteivät varsinaisesti mene pois muodista (ainakaan kokonaan). Mä vaihtelen nykyisin todella harvoin mun koruja. Siksi olen myynyt esimerkiksi monet, vuosien takaiset pisarakorvikseni kirpparilla. Nämä V-korvakorut ovat kuitenkin sellaiset, että niistä en luovu. Ne sopivat niin moneen tilanteeseen. Farkuista olen lätissyt jo niin paljon tässä postaussarjassa aikaisemminkin, joten todetaan vaan: Kannattavat pöksyt! Toppi on muodoltaan täydellinen. Materiaali ja paidan alkuperäinen ostopaikka tosin voisivat olla paremmat. Voisin ostaa samanlaisen esimerkiksi silkkisen. Tai vähintään viskoosisen joltain Suomi-firmalta. Kertokaa mistä sellaisen saisi, jos teillä on tietoa. Diggailen ylipäätään tästä asukokonaisuudesta siksi, että tämä on sellainen täydellinen after work -bileasu. Päivällä voi huidella toppi aluspaitana niin, että päällä on vaikka neule. Samoin farkut voi laittaa jo töihin. Sitten kun työt on ohi ja pikkujoulut kutsuvat, voi vaan riisua neuleen pois, sujauttaa kassista korkkasit ja asusteet ja olla valmiina illan humuun. 

-Karoliina-

Kuvat:Noora Näppilä 

*saatu tuote 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat