karo16 (3).JPG
karo16 (3).JPG

karo22.JPG
karo22.JPG

karo23.JPG
karo23.JPG

karo14.JPG
karo14.JPG

karo12.JPG
karo12.JPG

Asu: neule, untuvatakki, farkut ja kumisaappaat

Merkki: neule, Minimum, farkut Neuw Denim*, kengät Vamos* ja takki, Joutsen  

Hankintapaikka: Paidan olen hommannut monta vuotta sitten Kampissa sijainneesta, nyt jo kuolleesta, pikkuputiikista. Farkut olen saanut Neuwlta ja kengät Vamokselta. Takin ostin eräänä kylmänä päivänä viime keväänä Riihimäeltä. Olin lähtenyt töihin Joutsenen tehtaalle Riihimäelle kevyessä kevättakissa. Päivän aikana alkoi palella ihan julmetusti, ihan jo sisätiloissakin. Niinpä jossakin vaiheessa päivää pinna vaan paloi palelemiseen, kävelin tehtaanmyymälän puolelle ja ostin tämän takin. Niin ja pidin takkia jakkuna vieläpä loppupäivän ihan sisälläkin. Toimii niinkin!

Käyttöönottotoimenpiteet:  Nyt täytyy myöntää, etten ole tehnyt näille kyseisille tuotteille yhtikäs mitään.

Käyttökohde: Neuw:n farkuista olen jauhanut ylistyssanoja jo ennenkin, joten niistä on turha tässä enää puhua. Mutta vanhoja tekstejä aiheesta voi lukea täältä ja täältä. Tuon kimallepaidan piti olla vain sellainen joulupaita, mutta todellisuudessa olen pitänyt sitä ympärivuoden. Minusta paidan bling bling on ihana. Se sopii arkeen, mutta toisaalta paita toimii oikealla yhdistelmällä myös ihan juhlapaitanakin. Takki on Joutsen, joten jo siksikin niin rakas. Parasta on juuri se, että takki toimii bomberin tavoin ulkotakkina, mutta myös jakkuna sisällä esimerkiksi t-paidan parina. Vamoksen kumisaappaat on mun kaupunkikengät silloin, kun sataa.

Nolojen tilanteiden takiksi tämän tekee se, että kun olimme Nooran kanssa kuvaamassa näitä asuja, ajattelin huikata Nooralle tiedoksi, että ”tää takki on muuten Joutsenen”. Samalla kuitenkin käänsin pääni sivuun ja möläytin tämän lauseen jonkin ohi menevän, täysin vieraan naisen korvaan. Hän katsoi mua aivan äimistyneenä, jopa vihaisena. Ilme kertoi: ”Mitä ihmettä tulet siihen leuhkimaan takillasi!” Joten nämä naurukuvat ovat sitten muutakin kuin poseerausta. Tuli räkätettyä tätä tilannekomiikkaa aikaslailla loppukuvien oton ajan.

Hankinnan kannattavuus: NEUW-farkkujen kannattavuuden näkee kai jo aika hyvin siitä, että ne tulee laitettua päälle ja kuviin luonnostaan kerta toisensa jälkeen. Takki on maksanut itsensä monta kertaa jo takaisin, kun tällä on menty niin juhannusveneilyt, lokakuun rapujuhlat, työmatkat kuin monet muutkin menot. En oikeasti keksiä menoa, mihin kevytuntsikassa ei voisi mennä.  Toisekseen olen alkanut rakastua tällaiseen metsänvihreään sävyyn. Huomaan, että haalin sitä kotiin ja vaatekaappiin yhä enemmän. Paita on ollut vähän yllättäenkin kannattava ostos, koska se vaan löytää kerta toisensa jälkeen päälle. Kengät taas on niin täydelliset, että tekee laittaa ne koipeen ilman sadettakin. Parasta se, että kenkien malli toimii niin mekon kuin housujenkin kanssa. Ja sen lisäksi ne ovat niin kauniit, että näillä voi mennä vähän tärkeämpäänkin tilaisuuteen.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

 

 

Kommentit (8)

Pauliina
9/8 | 

Ihana asu Karoliina! Ehkä mulla ei puhelimen näytöllä näy joku kuvista näy kokonaan tai missaan jonkun kuvan, mutta en nää ku vähä vartta noista kengistä, lähen googlaamaan ku kaupunkikumpparit ois työkävelymatkalle mukavat, yleensä lompsin sateella pitkävartisissa ja saan vähintäänkin outoja katseita siinä vaiheessa kun sade loppuu :D

Minihiiri
11/8 | 

Mä kiinnostuin kans kengistä enkä myöskään näe niitä kuvista. Enkä kyllä osaa mitään kännyn säätöjä muuttaa, mut löytyy kai ne tosiaan kuvahaulla jostain :)

Jennppa
13/8 | 

Ajattelinkin, että onpas hauska tunnelma näissä otoksissa Eilen blogia lukiessa pyyhin kyyneleitä ja tänään koitan pidätellä naurua (lasten nukutus kesken), osuvaa tekstiä siis!

Aada K
15/8 | 

Kauniita kuvia! Täällä lans kevytuntsikka käytössä. Varsinkin tälleen syksyisin työmatkoille tai ulkoillesaa saatan laittaa sen ja siihen päälle kuoritakin pitämään vettä. Ihan täydellinen kombo kun tarvii kuoritakkia ulkona eikä viittis montaa kerrosta pukea alle jotta tarkenee. Mukavaa syksyä!

Karoliina Sallinen
16/8 | 

Tollainen kerrosten kanssa pukeutuminen on tosi toimivaa! Samoin sulla kivaa syksyä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014