karo1.JPG
karo1.JPG

karo3.JPG
karo3.JPG

karo4.JPG
karo4.JPG

karo9.JPG
karo9.JPG

karo10.JPG
karo10.JPG

karo13 (1).JPG
karo13 (1).JPG

Asu: pitsimekko, nahkarotsi, biker-saappaat ja sukkikset

Merkki: mekko, ikivanha luottikseni Ivana Helsingiltä. Takki, Grenelle Jacket NEUW*, kengät Vamos* ja sukkikset Vogue

Hankintapaikka: Mä en enää edes muista, koska hankin tämän mekon. Mutta jostain syystä siitä on tullut mustan pitkähihaisen Ivanan pitsimekon kanssa mekko, joka ansaitsee todellisen luottovaatteen arvonimen. Kesällä mekko menee sellaisenaan, talvella se puetaan neuleen ja nahkatakin kanssa. Mekko hankittu Ivana liikkeestä. Muistaakseni. Takin olen saanut NEUWlta, kengät Vamokselta ja sukkikset on ostettu Nanson liikkeestä jostain mega-alepäivästä.

Käyttöönottotoimenpiteet: Kengät suihkutettu nahkasuojalla. Muille ei tehty mitään. Pitäisiköhän nahkatakki suojata ennen käyttöönottoa?

Käyttökohde: Kuten sanottu, mekko menee kesät talvet, arjessa ja juhlassa. Muistan, kuinka vedin pari vuotta sitten Flow-viikonloppuna tällä mekolla niin iltafestaroinnit kuin kummityttäreni ristiäisetkin. Festareilla jalassa oli Dr.Martensti, juhlissa balleriinat. Mun tyylin kulmakivi on jo vuosia ollut nahkarotsi. Entinen takki ei kuitenkaan valitettavasti mahdu enää päälle kuin jakuksi, joten sen alle on turha yrittää tunkea pitkähihaista. Kun tämä NEUWn takki asteli vastaan showroomilla, tiesin, että vanhan rakkaan takin jatkaja oli löytynyt. Rotsi on vielä tosi ryhdikäs ja hieman jäykkä, koska takki on ekoja kertoja päällä. Ja kuulinkin, että tämä on juuri sellainen takki, joka paranee vain vuosien ja käyttökertojen saatossa. Sellainen ”isältä pojalle ja äidiltä tyttärelle takki”. Jos käyttökohdetta miettii, niin vastaus on varmasti ”kaikki ne tilanteet, jossa pitää saada untuvatakille vaihtoehto”. Nahkarotsi on minusta niin perustarve vaatekaapissa kuin esim hyvät farkut ja lämmin neule. Pakollinen. Kengistä kirjoittelinkin jo kertaalleen täällä.

Hankinnan kannattavuus: Mekko on nyt aivan selvä. Yksi parhaita kaappini mekoista. Bikereistä on tullut uudet suosikkikengät ja takista toivon edellisen jatkajaa. Sitä, jonka voin vetää niskaani vielä 10 vuodenkin jälkeen ja olla siihen aina yhtä tyytyväinen. Ainoa ei-kannattava ostos on nuo sukkikset. Tykkään Voguen laadusta, mutta tuo sivuraita tekee koivistani mielestäni aika karmaisevat. Sopivat paremmin varmaan pitkäsäärille.  

Nauratti, kun löysin tämän postauksen. Kuinka samanlainen staili mulla olikaan reilut kaksi vuotta

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat