IMG_3694.JPG
IMG_3694.JPG

IMG_3697.JPG
IMG_3697.JPG

IMG_3699.JPG
IMG_3699.JPG

IMG_3702.JPG
IMG_3702.JPG

IMG_3703.JPG
IMG_3703.JPG

Asu: neuletakki, lököpöksyt ja villasukat

Merkki: neuletakki, Ivana Helsinki // housut, By Emka // Samoaja-villasukat, Sidoste  

Hankintapaikka: Neule on on hankittu Ivana Helsingiltä 2-3 vuotta sitten. Housut on puolestaan ByEmkasta viime talvena ja sukat Sidosteelta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde:  Neuleen ostin neulehulluna talven kylmiin ilmoihin, mutta se on yllättäen toiminut myös kesäisin takkina. Housut ostin ”siisteiksi lököpöksyiksi” ja villasukat taas sisällä hipsutteluun ja lämmikkeeksi talvikengän sisään.

Hankinnan kannattavuus: Jos muistan oikein, sain neuleesta alen, mutta se oli silti aika kallis. Olen kuitenkin huomannut – ehkä tekin – että neuleet on asia, johon mun kannattaa satsata. Pidän niitä ja rakastan niitä. Tarvitsenkin, koska palelen niin herkästi. Housuihin ihastuin By Emkan Katri-myyjän päällä, mutta minun jalassa ne eivät lopulta näyttäneetkään yhtä ihanille. Muistan, että näin housut Katrilla niin, että hän oli yhdistänyt ne korkeakorkoisiin nilkkureihin ja isoon neuleeseen. Yhdistelmä oli killeri, mutta itse pidän niin harvoin korkoja arkena, ettei housut varsinaisesti oikein toimi minun käytössäni. Samoaja-villasukat on mun talven Sidoste-suosikki. Sukan varressa on nahkalätkä. Kun sukan varsi on ylöspäin, näkyy nahkaläpykässä teksti ”Sidoste”. Kun varsi on tuolla tavalla käännettynä, tulee esiin nahkan toisella puolella olevat koirat.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (1)

pinaycoco
2/1 | 

Hei!

Ihana neule ja ihana Ivana.
Tajusin tätä tekstiä lukiessa, että Ivana olisi ihana nimi lapselle :D Asiasta kukkaruukkuun taas.. Neuleisiin tykkään itsekin panostaa ja sun tyyli inspiroi!

yst. Pinja // www.pinaycoco.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat