IMG_3092.JPG
IMG_3092.JPG

 

IMG_3095.JPG
IMG_3095.JPG

IMG_3099.JPG
IMG_3099.JPG

IMG_3103.JPG
IMG_3103.JPG

IMG_3107.JPG
IMG_3107.JPG

IMG_3108.JPG
IMG_3108.JPG

IMG_3104.JPG
IMG_3104.JPG

IMG_3106.JPG
IMG_3106.JPG

Asu: mokkasaappaat, sukkikset, hame ja neule

Merkki: kengät, Palmroth* // sukkikset, Lindex // hame, Part Two // neule, Selected Homme

Hankintapaikka: kengät olen saanut suoraan Palmrothiltä täältä Tampereen Klingendaalista. Sukkikset Aarrekidiltä ja hame on ostettu tamperelaisesta By Emkasta. Neuleen olen lainannut miehen vaatekaapista.

Käyttöönottotoimenpiteet: paitahan olisi ehdottomasti pitänyt höyryttää, mutta jätin ryppyiseksi. Kengät on sumutettu (mokka)nahkasuojalla.

Käyttökohde: Hame tuli ostettua itse asiassa tämän paidan pariksi yksiin lehtikuvauksiin, jotka musta otettiin tammikuun alussa. Juttu tulee ulos tämän kuun lopulla. Kuten sanottu: En ole varsinainen hameihminen, mutta tämä hame puhutteli nimenomaa neuleen kanssa. Miehen vaatekaappia kouluan välillä, jos tarvitsen over size -paitoja. Käyttökohde näissä tilanteissa siis aika täsmällinen, kun tarvitsen johonkin asuun jotain tiettyä vaatetta. En ostaisi itse itselleni varmasti tällaista paitaa. Väri ei ole minua, vaikka hameeseen käykin. Mokkasaappaat on niin arkeen kuin juhlaankin joko leggareiden ja pitkän neuleen pariksi. Tai sitten tällä tavalla lyhyen helman pariksi.

Hankinnan kannattavuus: Kuten viime postauksessa kerroin, Palmroth on mulle tuttu merkki vuosien takaa, joten luotan niiden laatuun. Uskon, että nämä saappaat ovat kannattava klassikko, joihin ei ajan hammas pure tyylillisesti, eikä laadullisesti. Paitaa ei tarvitse spekuloida, kun lainan jälkeen sen voi palauttaa miehen kaappiin. Hänelle ostos on ollut hyvä, koska pitää paitaa aikaa usein. Hameen kohtaloa mietin. Hame on ihana henkäys hippityyliä ja nyt pohdin, miten saman rennon paita+hame -tyylin voi yhdistää kesäkeleille. Mitä pukisitte hameen kanssa kesällä? Ehkä valkean t-paidan ja over size -farkkutakin? Ruskeat mokkanilkkurit ja luonnonvalkoisen puuvillaneuleen?

-Karoliina-

*saatu

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat