PC221836.JPG
PC221836.JPG

PC221841.JPG
PC221841.JPG

PC221845.JPG
PC221845.JPG

PC221854.JPG
PC221854.JPG

PC221855.JPG
PC221855.JPG

Asu: pipo, untuvatakki, farkut ja talvikengät

Merkki: pipo, Ivana Helsinki* // takki, Joutsen* // kengät, Pura* //  farkut, NEUW*

Hankintapaikka: kaikki tuotteet on jollakin tapaa blogin kautta. Pipon olen saanut toissa talvena Ivanalta ja kengät samana talvena tamperelaiselta Puralta. Farkut on suoraan NEUWlta ja takki viime talvelta, kun aloitin Joutsenella.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Kuten kuvasta näkyy, on tämä kokonaisuus suoraan talviseen talveen ulkokäyttövaatteiksi.

Hankinnan kannattavuus: Mä rakastan tätä pipon mallia ja väriä, mutta valitettavasti se vähän kutittaa mun päätä (ainakin pitkässä käytössä). Siksi pipo ei ole ollut varmasti kauneudestaan huolimatta kovin kannattava, koska pipo ei hakeudu käyttö”mukavuuden” vuoksi useinkaan päähän. Mä olen toki varmasti puolueellinen ylistämään Joutsenen takkeja, mutta kun näitä untsikoita aloin käyttää, on kaikki muut talvitakit jääneet kaappeihin pyörimään. Kun samassa paketissa on sekä lämpö, tyyli ja keveys, on vaikea alkaa enää vaihtamaan muihin. Tässä Evie-takissa parasta on tuo jättihuppu ja kaulus – ei tarvitse käyttää huivia lainkaan. Farkuista olen kirjoittanut miljoonakertaa (mm. täällä ja täällä), mutta kuten näkyy, en enää muuta käytä. Puran kengät on aivan huikeat! Mä en haluaisi käyttää talvella mitään muuta. Yhtä kätsyt sujauttaa jalkaan kuin UGGit, mutta paljon paremmat. Purat on kotimaiset, lämpimät, ne pitävät mallinsa (toisin kuin UGGit) ja niiden pohja sopii myös liukkaalle (toisin kuin UGGeissa). Harkitsin vahvasti, että ostaisin F:lle samaiset kengät täksi talveksi, mutta ei oikein anna periksi tuo 250e:n hinta, jos kengät mahtuu lapselle jalkaan (hyvässä lykyssä) sen yhden talven verran. Sitten heti, kun jalan kasvu loppuu. Eli joskus kuuden vuoden päästä?

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat